Quixx Spray Nazal Extra x 30ml

Quixx Spray Nazal Extra x 30ml

  • Producător: PHARMASTER
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 15.04.2024, 00:02:06
  • 30 RON


Efecte 
- Este un spray nazal natural care contine apa din Oceanul Atlantic cu minerale si oligoelemente valoroase si ulei de eucalipt. - Este un ajutor natural pentru cavitatile nazale congestionate si sinusurile blocate.
- Amelioreaza congestia nazala si sinusala in raceala si gripa, curata in mod activ caile nazale.
- Are efect revigorant puternic.
 
Compozitie  
Fiecare 100 ml Quixx extra contine apa din Oceanul Atlantic, apa purificata si ulei de eucalipt (0,015 ml la 100 ml).


Mod de administrare  
Indeparati capacul. Pregatiti flaconul pompand de cateva ori pana cand se produce o pulverizare fina.
Acum, spray-ul este gata de utilizare. Introduceti aplicatorul in nara si apasati pe oricare parte a gulerului acestuia. Dupa fiecare utilizare, curatati aplicatorul si puneti la loc capacul.
Pulverizatorul elibereaza un jet dozat, care se disperseaza uniform.
Nu utilizati in caz de hipersensibilitate (alergie) la apa de mare sau la uleiul de eucalipt.
Quixx extra nu trebuie utilizat la copii mai mici de 6 ani.
Consultati medicul cu privire la utilizarea Quixx extra in timpul sarcinii si in perioada de alaptare.
Dupa o interventie chirurgicala la nas sau dupa lezarea acestuia, Quixx extra trebuie utilizat numai cu avizul sau dupa consultarea unui medic.
Uleiul de eucalipt poate provoca reactii alergice (inclusiv dispnee) la pacientii cu predispozitie.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta