Postul intermitent. Remediu impotriva bolilor - Dimitris Kouretas

Postul intermitent. Remediu impotriva bolilor - Dimitris Kouretas

  • Disponibilitate: În Stoc
  • 41 RON


Discreditat de modernitate (mai ales de spiritul consumist), postul se dovedeste a fi o practica ancestrala, de aceeasi varsta cu omenirea, insumand functii ascetice, religioase si (cel mai important!) medicale, terapeutice.

Reunind rezultatele cercetarilor ultimilor decenii, cartea de fata ne prezinta concluziile demersurilor stiintifice, care ne confirma valabilitatea si justetea practicii bisericesti a postului (si e probabil singura situatie in modernitate cand stiinta sustine cu atata forta modul de viata propus de Biserica), demonstrandu-ne ca sensul sau uitat nu e acela de a consuma "mancaruri de post", ci de a ne abtine de la hrana.

Prin "redescoperirea" solutiei traditionale a postului bisericesc autentic (abandonat nu doar de modernitate, ci si de toate celelalte culte asa-zis crestine), stiinta ne arata ca, in pofida demersului sau privativ, acest efort ascetic ascunde, asemenea unui adevarat panaceu, o multime de beneficii, printre care se numara pierderea in greutate, reglarea hormonala, optimizarea capacitatii regenerative a celulelor, dar si a sanatatii creierului, precum si a sistemelor cardiac si digestiv, efectul anticancerigen si, nu in ultimul rand, sporirea longevitatii.

"Postul intermitent" este un indrumar esential pentru crestinul contemporan, care-l va ajuta sa-si afle calea ascetica proprie, la masura evlaviei si a dorului dupa Dumnezeu, dar si a vigorii sale somatice.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta