Performance Brain x 60 capsule

Performance Brain x 60 capsule

  • Producător: EMBREISE
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 20.05.2024, 00:02:08
  • 290,50 RON


Efecte
-        Imbunătățește claritatea mentală, memoria si capacitatea de concentrare;
-        Crește viteza reflexului;
-        Mărește viteza de execuție;
-        Prezinta efect anxiolitic  în condiții de stres;
-        Îmbunătățește funcțiile cognitive;
-        Creste energia si reduce oboseala fizica si psihica;
-        Îmbunătățește procesul de odihna și recuperare;
-        Indicat la elevi si studenti pentru memorie, vigilență și claritate mentală, atât in timpul pregatirii cât și la examene;
-        Indicat la adulti pentru focus, imbunatatirea capacitatii de comunicare, ascultare, empatie, persuasiune, inițiativă, confera claritate și vigilență mentală;
-        Indicat la sportii deoarece crește viteza reflexului, îmbunătățește funcțiile cognitive, crește energia si reduce oboseala.


Compozitie
-        REISCHI - Îmbunătăteste memoria, concentrarea, capacitatea de odihna și recuperare, protejează mitocondriile.
-        COGNIVIA - Crește performanța cognitivă, imbunătățește memoria si oferă claritate mentală.
-        BACOPIN - Imbunatateste memoria spațială, mărește viteza de execuție și reflexele, prezinta efect anxiolitic GABAergic în condiții de stres.
-        L-TEANINA - Îmbunătățește funcțiile cognitive, ajută la atingerea obiectivelor, prezinta acțiune anxiolitică fără efecte sedative.
-        CAFFEINA - Crește viteza reflexului, imbunătățește funcțiile cognitive, creste energia si reduce oboseala.


Mod de administrare

Copii cu varsta peste 14 ani si adulti: 1 capsula pe zi, nu mai tarziu de ora 16:00.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta