Mastodynon pic.or-sol x 50ml

Mastodynon pic.or-sol x 50ml

  • 65 RON


Efecte 
- Indicat femeilor aflate la varsta fertila in cazul tulburarilor de ciclu menstrual, sindrom premenstrual (dureri la nivelul sanilor, instabilitate psihica, umflare a membrelor inferioare, constipatie, dureri de cap si migrene), tulburari benigne dureroase ale sanilor (mastopatie).
 
Compozitie  
Substantele active sunt: Vitex agnus castus, Caulophyllum thalictroides, Cyclamen purpurascens, Strychnos ignatii, Iris versicolor, Lilium tigrinum, alcool etilic.
 

Mod de administrare  
Femei adulte aflate la varsta fertila:  Daca nu este prescris altfel de catre medic, doza recomandata este de 30 picaturi de doua ori pe zi.
Durata tratamentului trebuie stabilita de catre un medic. Picaturile se administreaza dimineata si seara, diluate cu putina apa sau un alt lichid.
Daca simptomele revin dupa incetarea tratamentului cu Mastodynon, adresati-va medicului dumneavoastra inainte de a relua tratamentul.
Pentru a obtine un efect terapeutic optim, se recomanda administrarea continua de Mastodynon picaturi orale solutie timp de 3 luni. Daca simptomele persista dupa 3 luni de tratament, este necesar consult medical.   Utilizarea la copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani nu este recomandata.   Pana in prezent nu s-au raportat cazuri de supradozaj.  Daca ati luat in mod accidental mai mult Mastodynon decat trebuie, adresati-va medicului dumneavoastra sau mergeti la departamentul de urgenta al celui mai apropiat spital.  Daca uitati sa utilizati Mastodynon:  Daca ati uitat sa luati o doza, luati alta, imediat ce v-ati amintit. Totusi, daca este timpul pentru urmatoarea doza, luati-o doar pe aceasta. Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.  Daca incetati sa utilizati Mastodynon:  Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului daca ati incetat sa utilizati Mastodynon.  Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.  

Reactii adverse

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.  Frecventa urmatoarelor reactii adverse nu poate fi estimata din datele disponibile:  - reactii alergice severe cu umflare a fetei, dificultati la respiratie si inghitire  - reactii (alergice) pe piele (eruptii trecatoare, urticarie), acnee  - dureri de cap, ameteli  - tulburari gastro-intestinale (cum sunt greata, dureri abdominale)  - tulburari ale ciclului menstrual
In cazul aparitiei primelor semne de reactii de hipersensibilitate, reactii alergice sau altor reactii adverse mentionate mai sus, intrerupeti administrarea de Mastodynon picaturi orale solutie si adresati-va medicului dumneavoastra.  Administrarea medicamentelor homeopate poate duce la o inrautatire temporara a simptomelor preexistente (agravare initiala). In acest caz intrerupeti tratamentul si adresati-va medicului.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta