Loroblis x 30 plicuri

Loroblis x 30 plicuri

  • Producător: INNERGY
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 10.06.2024, 00:00:22
  • 85,00 RON


Efecte 
- Are proprietati antimicotice, este antiviral, antiinflamatoriu, contribuie la mentinerea si dezvoltarea unei flore microbiene cu rol protectiv la nivelul cavitatii orale si faringelui.
- Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar al copiilor.
- Recomandat in tratamentul infectiilor tractului respirator (faringite, amigdalite, otite medii recurente), a infectiilor usoare si medii ale tractului respirator superior (faringite, amigdalite, otite medii acute), a afectiunilor inflamatorii orale (stomatite, gingivite, candidoze, halitoze).
 
Compozitie  
Fiecare pliculet de LOROBLIS Baby contine:
- 1 miliard CFU BLIS K12 + vitamina D3/colecalciferol  5mcg si contribuie la mentinerea si restabilirea eubiozei la nivelul cavitatii bucale si faringelui, agenti de incarcare: maltodextrina, FOS/fructo-oligozaharide; Streptococcus salivarius K12 (maltodextrina, trehaloza, lactitol, carbonat de sodiu) - 1x10 ufc; aroma: capsuni (maltodextrina, guma acacia, acid acetic); vitamina D3/colecalciferol - 5mcg/100%/VNR (ufc=unitati formatoare de colonii;

VNR = Valoare Nutritionala de referinta cf. Regulament 1169/2011).


Mod de administrare

Pentru copii cu varsta de 1-3 ani, 1 plic pe zi.  Se umezeste suzeta, se impregneaza cu pulbere si se lasa in gura copilului cateva minute (pana la ingerarea completa a pulberii).  Se repeta operatiunea de mai multe ori, pana la terminarea continutului pliculetului. Procedura dureaza 3 luni si se poate repeta, la nevoie. Pliculetul se inchide dupa fiecare aplicatie.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta