Lactoflora - protectie intestinala copii x 5fl

Lactoflora - protectie intestinala copii x 5fl

  • Producător: STADA M&D
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 37,00 RON


Efecte 
- Lactoflora este un supliment alimentar de probiotice vii in concentratii foarte mari, care reechilibreaza microflora intestinala bacteriana, stabilizeaza functia intestinului si intareste apararea naturala a organismului.
 - Este recomandat in prevenirea si tratamentul diareei asociate tratamentului cu antibiotic, in cazuri de infectii, intoleranta alimentara la gluten, lactoza, sau in cazul terapiei de orice origine.
 
Compozitie  
Contine un amestec de patru tulpini bacteriene, cu concentratii foarte mari: Bifidobacterium lactis BIO4® 75%, Lactobacillus acidophilus La-14® 14%, Lactobacillus plantarum Lp-115® 4%, Lactobacillus paracasei Lpc-37® 1%.


Mod de administrare  
Insurubati capacul in jos pana la capat (pastrand flaconul in pozitie verticala) astfel incat pulberea sa patrunda in lichid, agitati energic suspensia.
Administrati copiilor suspensia pregatita.
Este recomandat pentru copii de la varsta de 6 luni, pana la 14 ani.  
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta