Iridium Servetele sterile adullti x 20buc

Iridium Servetele sterile adullti x 20buc

  • Producător: BIO SOFT ITALIA
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 10.06.2024, 00:00:22
  • 67,50 RON


Efecte 
- Produs specific pentru toaleta oculara. Servetelele sunt imbibate cu o solutie de extracte vegetale care are efect antiinflamator, antimicrobian si antiedemic.
- Are o actiune emolienta, calmanta.
 
 Compozitie  
 Extract de echinaceea, acid gliciretic si bromelina.
 

Mod de administrare  
Pentru curatarea obisnuita, spalati bine mainile, deschideti pliculetul, extrageti servetelul.  Aplicati pe zona palpebrala, frecand delicat pleoapa si genele pentru a indeparta secretiile oculare.   In caz de secretii persistente si/sau ocluzii ale canaliculului lacrimale cu tumefierea zonei perioculare introduceti intai plicul nedesfacut in apa calda (cca. 40 grade Celsius). Stergeti apoi, masand delicat , cu compresa cald , tinand ochiul inchis.  Puteti sa stoarceti intai continutul servetelului pe ochiul inchis, inclinand usor capul si masand pana la indepartarea completa a reziduurilor .
In cazul prezentei inflamatiei tineti pliculetul nedesfacut in frigider pentru cateva ore. Treceti apoi de mai multe ori servetelul rece pe ochiul inchis.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta