Influcid  x 60cp W67481001

Influcid x 60cp W67481001

  • 36 RON


Compoziţie
Un comprimat conţine Aconitum D3-25 mg, Gelsemium D3-25mg, Ipecacuanha D3,-25 mg, Phosphorus D5-25 mg, Bryonia D2-25 mg, Eupatorium perfoliatum D1-25 mg şi excipienţi: lactoza monohidrat, stearat de magneziu, amidon de grâu.

Grupa farmacoterapeutică
Produse homeopate.

Indicatii terapeutice
Util în raceli insotite de febra, ca de exemplu, gripa.

Contraindicaţii
Hipersensibilitate la oricare dintre componenţii produsului.

Precauţii
Nu sunt necesare precauții speciale daca Influcid este utilizat conform recomandarilor.

Interactiuni

Nu sunt cunoscute.
Efectul unui medicament homeopat poate fi influentat nefavorabil de factori generali ce țin de stilul de viata, consumul de stimulante, alcool, cafea, dieta bogata.

Atentionari speciale
Pentru administrarea Influcid la sugari nu există suficientă experienta. De aceea nu se va folosi Influcid pentru sugari până la un an.

Sarcina si alaptarea:
Ca orice medicament Influcid se va utiliza in perioada respectiva doar cu avizul prealabil al medicului homeopat.
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje
Produsul nu influenţeaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Doze si mod de administrare
In cazul în care medicul nu recomanda alte doze, în afecțiuni acute doza recomandată este de 1 comprimat la fiecare ora (cel mult 12 comprimate pe zi) pâna la apariţia unei ameliorari; apoi doza recomandata este de 1 comprimat de 3 ori pe zi.
La copii cu vârste cuprinse între 1-6 ani doza recomandata este 1/2 din doza prescrisa adulților (comprimatele se administreaza din ora în ora, fara a depaşi 6 comprimate/zi), iar la copii cu varste intre 6-12 ani 2/3 din doza prescrisa adultilor (comprimatele se administreaza din ora în ora, fara a depaşi 8 comprimate/zi).

Tabletele se iau cu o jumătate de ora înainte sau dupa masa și este de preferat sa se lase sa se dizolve încet în cavitatea bucala.
Pentru copii mici comprimatele pot fi dizolvate intr o cantitate mica de apa.
Preparatele homeopatice nu se iau pe perioade îndelungate fara ca pacientul sa ceara sfatul medicului homeopat.

Reactii adverse
Administrarea unui medicament homeopat poate determina agravarea temporara a simptomatologiei (agravarea iniţiala).
In aceasta situație medicul homeopat poate decide, daca este necesar, întreruperea tratamentului.

Supradozaj
Ingestia în cantitaați mari (conținutul unei cutii) poate provoca la persoanele cu intoleranța la lactoza afecțiuni ale tubului digestiv sau poate avea efect purgativ. In astfel de situații pacientul trebuie sa se adreseze medicului.

Păstrare
A nu se utiliza dupa data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25oC, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ambalaj
Cutie cu 3 blistere a câte 20 comprimate.

Fabricant
Deutsche-Homöopathie-Union
DHU -Arzneimittel GmbH&Co.KG, Germania

Detinătorul Autorizatiei de punere de piată

ALPEN PHARMA GmbH
Steinenfeld 3, 77736 Zell am Harmersbach, Germania

Data ultimei verificari a prospectului

Februarie 2020.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta