Imunorezistan Răceală și Gripă x 30 comprimate de supt

Imunorezistan Răceală și Gripă x 30 comprimate de supt

  • Producător: PLANT EXTRAKT
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 20.05.2024, 00:02:08
  • 42,00 RON


Supliment alimentar cu îndulcitor, 30 comprimate pentru supt

Sănătatea tractului respirator, în caz de răceală și gripă.

Citiți cu atenție și în întregime prospectul înainte de utilizarea acestui supliment alimentar.
- Păstrați prospectul. S-ar putea sa fie necesar să-l recitiți.
- Dacă aveți întrebări suplimentare, adresați-vă consultantului de specialitate sau sunați la telefonul pus la dispozitie de către PlantExtrakt -Tel verde: 0800 800 433, de luni până vineri, între orele 9-11.

În acest prospect găsiți informații despre:
1.    Ingrediente
2.    Mențiuni de sănătate - Recomandări principale
3.    Mod de utilizare
4.    Atenționări (reacții adverse posibile, contraindicații etc.)
5.    Condiții de păstrare
6.    Caracteristicile ambalajului

1.    Ingrediente:
agent de îngroșare: gumă arabica; agenți de umezire: sorbitol, sirop de maltitol, apă purificată; extract 45-50:1 din suc presat la rece din părți aeriene de Echinacea (Echinacea  purpurea); acidifiant: acid citric anhidru; extract hidroetanolic 4:1 din părți aeriene de Pelargonium sidoides; concentrat de suc de Vișine; potențiator de aromă: Acerola; agent de glazurare: ceară carnauba; îndulcitor: sucraloză.

2.    Mențiuni de sănătate:

Recomandări principale:
Sănătatea tractului respirator superior este importantă pentru sănătatea întregului organism și confortul cotidian al fiecărei persoane.
Ingredientele din compoziția comprimatelor pentru supt Imunorezistan susțin sistemul imunitar/capacitatea de autoapărare a organismului (Echinacea); sănătatea tractului respirator superior și confortul respirator (Echinacea, Pelargonium) fiind eficient în caz de răceli sezoniere (Echinacea); ajută în caz de răgușeală și iritație a gâtului (Echinacea, Pelargonium) având efect calmant și plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale (Echinacea).

3.    Mod de utilizare:
Adulți și copii cu vârsta peste 7 ani: 4-6 comprimate pentru supt Imunorezistan pe zi, înainte de mese.
Copii de la 4 la 7 ani: 2-3 comprimate pentru supt Imunorezistan pe zi, înainte de mese.
Comprimatele se mențin în gură pană la dizolvarea completă. Se recomandă să nu se bea sau mănânce cel puțin 30 minute după dizolvarea comprimatului.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

4.    Atenționări:
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un mod de viață sănătos.
Ingerarea unei cantități mai mari poate avea efect laxativ. Nu se recomandă utilizarea în boli autoimune, tumori maligne; se recomandă prudență la utilizare în afecțiuni sistemice de tipul: tuberculoză, leucoză, colagenoză, scleroză multiplă, SIDA și în sarcină.


5.    Condiții de păstrare:
Se păstrează la temperaturi de sub 25°C, în loc uscat, protejat de lumină.

6.    Caracteristicile ambalajului:
Produsul este ambalat în cutie cu 30 de comprimate, 2 blistere a câte 15 comprimate. Comprimatele au culoare de la portocaliu închis până la brun și aspect moale.


Însoțiți orice reclamație cu numărul de serie înscris pe blister și cutie.

Rev.09/2021
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta