Imunogrip Plus x 50 ml

Imunogrip Plus x 50 ml

  • Producător: PLANT EXTRAKT
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 39,00 RON


 Efecte 
- Sustine buna functionare a sistemului respirator si a sistemului imunitar;
- Reduce incidenta infectiilor respiratorii si gripale dar si complicatiile acestora;
- Creste rezistenta organismului (in special la grupele cu risc crescut - varstnici, astenici, persoane din colectivitati) in timpul perioadelor cu risc crescut de imbolnavire (inainte si in timpul expunerii la virusuri gripale);
- Ofera suport organismului in caz de convalescenta dupa boli infectioase;
- Previne aparitia bolii la persoane cu infectii respiratorii recurente;
- Stimuleaza proliferarea celulelor imunocompetente, astfel se recomanda administrarea pe perioada limitata de timp - 4 zile, urmate de 4 zile de pauza, pe o perioada de maxim 6 saptamani.
 
Compozitie 
Suc standardizat si stabilizat obtinut prin presare la rece a herbei de Echinacea purpurea (cultura ecologica);
Extract din fructe de Maces - sursa de Vitamina C naturala;
Zinc;
Contine alcool etilic de cereale 16 % vol.
 
Mod de administrare  
Adulti si copii peste 7 ani: 3 ml, de 3 ori pe zi, in putina apa, timp de 4 zile; administrarea se repeta dupa o pauza de 4 zile; ciclul de tratament nu trebuie sa depaseasca o perioada de 6 saptamani.
A se agita inainte de administrare!Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta