Imunogrip Junior x 135 g

Imunogrip Junior x 135 g

  • Producător: PLANT EXTRAKT
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 25.09.2023, 08:17:35
  • 30 RON


Efecte
- Sustine buna functionare a sistemului respirator si a sistemului imunitar;
- Reduce incidenta infectiilor respiratorii si gripale dar si complicatiile acestora;
- Creste rezistenta organismului (in special la grupele cu risc crescut - varstnici, astenici, persoane din colectivitati) in timpul perioadelor cu risc crescut de imbolnavire (inainte si in timpul expunerii la virusuri gripale);
- Ofera suport organismului in caz de convalescenta dupa boli infectioase;
- Previne aparitia bolii la persoane cu infectii respiratorii recurente;
- Stimuleaza proliferarea celulelor imunocompetente, astfel se recomanda administrarea pe perioada limitata de timp - 4 zile, urmate de 4 zile de pauza, pe o perioada de maxim 6 saptamani.


Compozitie
Suc stabilizat si standardizat, obtinut prin presare la rece din herba inflorita de Echinacea purpurea (din cultura ecologica);
Macerat glicerinic din mladite de Maces (Rosa Canina MG=D1 - recoltare ecologica certificata);
Extracte vegetale, obtinute prin presare la rece cu zahar invertit, din fructe bogate in vitamine si minerale: Afin (Vaccinium myrtillus), Coacaz negru (Ribes nigrum), Maces (Rosa canina), Catina (Hippophae rhamnoides).


Mod de administrare
Copii 1 – 2 ani:  3 ml de 2 ori pe zi;
Copii 2 – 4 ani:  3 ml de 3 ori pe zi;
Copii 5 – 7 ani:  5 ml de 3 ori pe zi;
Copii peste 7 ani: 5 ml de 5 ori pe zi.
Produsul se poate administra si diluat in putina apa, in capacul dozator.
Stimuleaza proliferarea celulelor imunocompetente, astfel se recomanda administrarea pe perioada limitata de timp - 4 zile, urmate de 4 zile de pauza, pe o perioada de maxim 6 saptamani.


Atentionare
Nu se administreaza concomitent cu vaccinarile (se va administra dupa 4-6 saptamani de la efectuarea vaccinului).
Datorita programului de vaccinari a copiilor sub 1 an, este mai dificila administrarea acestora.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta