Hepiflor bebelusi, copii 2g x 10pl

Hepiflor bebelusi, copii 2g x 10pl

  • Producător: TERAPIA S.A.
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  • 25 RON


Efecte 
- Este un probiotic cu un continut de 5 miliarde de culturi vii care contribuie la mentinerea si restabilirea echilibrului intestinal din tulburarile de tranzit care pot aparea in urma tratamentului cu antibiotice orale (diareea asociata antibioticelor), contribuind astfel la imbunatatirea starii generale a organismului.
- Ajuta la ameliorarea colicilor si iritabilitatii din cauza digestiva.
 
Compozitie  
Amidon de cartofi (agent de incarcare), culturi de bacterii probiotice (Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132), gelatina (capsula), stearat de magneziu (lubrifiant), acid ascorbic (corector de aciditate). 


Mod de administrare 
Se recomanda utilizarea a 1-2 plicuri de Hepiflor pe zi, odata cu initierea si pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice, la distanta de cel putin 2 ore de administrarea acestora (inainte sau dupa). Se recomanda continuarea administrarii inca o saptamana, dupa incheierea tratamentului cu antibiotice.
Hepiflor pentru bebelusi si copii poate fi administrat si adultilor care prefera administrarea de plicuri ce se dizolva in apa sau lapte.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


Trimite rețeta