Fiorda junior zmeură x 15 cpr. pentru supt

Fiorda junior zmeură x 15 cpr. pentru supt

  • Producător: PLANT EXTRAKT
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 15.07.2024, 14:38:34
  • 22,90 RON


Protejează mucoasa gâtului, iritație în gât, răgușeală.

Cu aromă de Zmeură, fără adaos de zahăr, conține îndulcitor
Supliment alimentar    •    15 comprimate pentru supt


Citiți cu atenție şi în întregime prospectul înainte de administrarea acestui supliment alimentar.
-     Păstrați prospectul. S-ar putea să fie necesar să-I recitiți.
-     Dacă aveți întrebări suplimentare, adresați-vă farmacistului sau sunați la telefonul pacientului pus la dispoziție de către Laboratoarele PlantExtrakt - Tel verde: 0800 800 433, de luni până vineri, între orele 9-11.
În acest prospect găsiți informații despre:
1.    Ingrediente
2.    Recomandări şi mențiuni de sănătate 3. 3. Modul de utilizare
4.    Atenționări (reacții adverse posibile, contraindicații etc.)
5.    Condiții de păstrare
6.    Caracteristicile ambalajului.


1.    Ingrediente

Substanță gelifiantă — gumă arabică, umectant — sorbitol, sirop de maltitol, apă, extract de Lichen islandez (Cetraria islandica L.), acidifiant - acid citric, extract de Tei (Tilia cordata Miller, Tilia platyphyllos Scop), concentrat de Zmeură, aromă naturală de Zmeură, lactoferină (din lapte), agent de glazurare — ceară de carnauba, îndulcitor— sucraloză, suc de Soc(pulbere).
 
Extract de Lichen islandez    100 mg    600 mg
Extract de Tei                            18 mg    108 mg

Lactoferină                                  6 mg      36 mg
 
Valoare energetică: 17,20 kJ/comprimat respectiv 4,11 kcal/comprimat.


2.    Recomandări și mențiuni de sănătate

Mucoasa orală este o barieră de protecție împotriva agenților agresivi, iar dacă este bine hidratată oferă confort la înghițire și vorbire. Pentru a funcționa corespunzător, trebuie hidratată constant și structura sa menținută intactă. Prin urmare, este important ca mucoasa orală să fie îngrijită, pentru protecția gâtului și a laringelui.
 
FIORDA JUNIOR este o combinație unică de ingrediente naturale care completează dieta zilnică în cazul necesității hidratării gurii şi gâtului, mai ales în cazul copiilor cu gât iritat, cu senzație de: zgârietură în gât; disconfort cauzat de creşterea intensității respirației prin gură, de ex. pe durata obstrucției nazale; gât uscat; răguşeală. Se recomandă în special toamna şi iarna.
Gustul şi compoziția au fost special dezvoltate pentru copii, dar produsul poate fi utilizat şi de adulți, inclusiv de diabetici şi femei însărcinate.
Produsul conține Lichen islandez şi Tei, recomandate pentru iritații ale mucoasei gâtului şi laringelui, precum şi pentru protejarea corzilor vocale la copii şi adulți, datorită proprietăților protectiv, calmant, hidratant şi tonifiant.
Lichenul islandez conține mucilagii care formează un strat protector pe mucoasa gâtului, laringelui și a corzilor vocale, hidratându-le. LichenuI islandez susține funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar.
Lactoferina este o proteină din lapte care se regăseşte şi în salivă, lacrimi şi laptele matern.
Teiul calmează gâtul iritat, asigură funcționarea corespunzătoare a corzilor vocale. Susține sistemul defensiv natural al corpuluİ (sistemul imunitar).

3.    Modul de utilizare
Copii peste 4 ani: 1 până la maxim 6 comprimate pe zi. Comprimatul se menține in gură până la dizolvare. Se recomandă să nu se bea sau mănânce cel puțin 30 minute după dizolvarea comprimatului. Produsul poate fi folosit și de adulți (inclusiv femei însărcinate și care alăptează).
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Produs sigur pentru diabetici! FĂRĂ ZAHĂR.


4.    Atenționări
A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate la vreuna dintre ingrediente.
Ingerarea unei cantități mai mari poate avea efect laxativ. Suplimentele alimentare nu pot substitui o dietă variată, diversificată şi un mod de viață sănătos.
Produsul conține zaharuri naturale.


5.    Condiții de păstrare

Se păstrează la temperatură de sub 25°C, în loc uscat, protejat de lumină.
A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor mici!


6.    Caracteristicile ambalajului

Produsul este ambalat in cutie cu 15 de comprimate, 1 blister a 15 comprimate. Comprimatele au culoare roșie și aspect  moale.

Însoțiți orice reclamație cu numărul de serie înscris pe blister şi cutie!

Rev. 06/2019Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta