Extract din muguri de SCORUS-DE-MUNTE MG=D1 (50 ml)

Extract din muguri de SCORUS-DE-MUNTE MG=D1 (50 ml)

  • Producător: PLANT EXTRAKT
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 15.07.2024, 00:02:37
  • 25,00 RON


Efecte
- Sustine buna functionare a sistemului imunitar;
- Ofera suport organismului in perioadele de efort si stres (fizic sau psihic).


Compozitie
Extract gemoterapic obtinut din muguri de Scorus de munte (Sorbus aucuparia), recoltati ecologic din flora spontana si prelucrati conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic.
Contine alcool etilic de cereale 18 %.


Mod de administrare
Adulti: 2 ml de 2 ori pe zi, in putina apa, inainte de mese; la asociere cu alte gemoterapice se vor administra 3 ml o singura data pe zi, dimineata;
Durata administrarii poate varia intre 1 si 3 luni si se poate repeta dupa o pauza de 1-2 luni;
- 1 ml = aproximativ 25 de picaturi.
A se agita inainte de utilizare!


Asocieri cu alte produse gemoterapice
Asocierile prezentate sunt orientative si nu exclud ale posibilitati de asociere, in functie de necesitatile fiecarei persoane.
-    Senzatie de greutate in membrele inferioare: asociere cu Extract din muguri de Castan-comestibil MG=D1 si/sau cu Extract din muguri de Castan-salbatic MG=D1.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta