Extract din muguri de CALIN MG=D1 (50 ml)

Extract din muguri de CALIN MG=D1 (50 ml)

  • Producător: PLANT EXTRAKT
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  • 32 RON


Efecte
- Actioneaza la nivelul sistemului neurovegetativ, aparatului respirator, aparatului genital feminin, sistemului hormonal si la nivelul tiroidei;
- Normalizeaza functia respiratorie si seustine buna functionare a plamanilor;
- Amelioreaza tulburarile de auz la persoanele varstnice.


Compozitie
Extract gemoterap obtinut din muguri proaspeti de Calin (Viburnum lantana - planta recoltata ecologic), conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic.
Contine alcool etilic de cereale 18% vol. Certificare ecologica EcoInspect Ro-008.


Mod de administrare
Adulti si copii peste 7 ani: 2 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese; la asocierea cu alte gemoterapice, administrarea se face o singura data pe zi;
Copii intre 2 si 7 ani: 1 ml, in putina apa, o data pe zi, inainte de masa;
Durata administrarii poate varia intre 1 si 3 luni, iar cura se poate repeta dupa 1-2 luni de pauza;
- 1 ml = aproximativ 25 de picaturi.


Asocieri cu alte produse gemoterapice
Asocierile de gemoterapice prezentate unt orientative si nu exculd si alte posibilitati de asociere, in functie de necesitatile fiecarei persoane.
-    Probleme pulmonare: asociere cu Extract din muguri de Carpen MG=D1 si Extract din muguri de Alun MG=D1;
-    Tuse de natura alergica: asociere cu Extract din muguri de Coacaz negru MG=D1;
-    Stari de hipoacuzie: asociere cu Extract din muguri de Arin negru MG=D1 si Extract din muguri de Scorus MG=D1;
-    Dureri menstruale puternice: asociere cu Extract din mladite de Zmeur MG=D1.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


Trimite rețeta