Extract din mladite de LEMN CAINESC MG=D1 (50 ml)

Extract din mladite de LEMN CAINESC MG=D1 (50 ml)

  • Producător: PLANT EXTRAKT
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 04.12.2023, 00:02:07
  • 32 RON


Efecte
- Actioneaza la nivelul mucoaselor (orofaringiana, intestinala si vaginala), dar si la nivelul sistemului limfic si glandular;
- Amelioreaza simptomele asociate inflamatiei de la nivelul mucoasei bucale si faringiene;
- Ofera suport si amelioreaza simptomele faringiene in tabagism.


Compozitie
Extract gemoterapic obtinut din mladite proaspete de Lemn cainesc (Ligustrum vulgare – planta recoltata ecologic), conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic.
Contine alcool etilic de cereale 18% vol. Certificare ecologica EcoInspect Ro-008.


Mod de administrare
Adulti si copii peste 7 ani: 2 ml, in putina apa, de 4-5 ori pe zi, inainte de mese.; la asociere cu alte gemopreparate se administreaza 3 ml, in putina apa, o singura data pe zi, inainte de masa;
Copii intre 2 si 7 ani: in general, cate 15-20 de picaturi, in putina apa, de 3-5 ori pe zi, inainte de mese.
Copii intre 1 si 2 ani: 10 picaturi, in putina apa, de 3-5 ori pe zi, inainte de mese;
Durata administrarii poate varia intre 1 si 3 luni si se poate relua dupa o pauza de 1-2 luni;
- 1 ml = aproximativ 25 de picaturi.


Asocieri cu alte produse gemoterapice
Asocierile prezentate sunt orientative si nu exclud si alte posibilitati de asociere, in functie de necesitatile fiecarei persoane.
-    In afte: asociere cu Extract din mladite de Afin MG=D1; se recomanda si badijonaj sau gargara cu preparatul MIRA – apa de gura.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta