Esberitox N x 60tb

Esberitox N x 60tb

  • Producător: SCHAPER & BRUMMER
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 25.09.2023, 08:17:35
  • 49 RON


Efecte 
- Mentine functionarea normala a sistemului imunitar si este recomandat in tratamentul urmatoarelor afectiuni: infectii respiratorii acute (virale sau bacteriene) la copil sau adult, infectii respiratorii recurente, infectii favorizate de imunodeficienta temporara, boli contagioase in colectivitati.
- Recomandata pentru preventia infectiilor respiratorii in perioada schimbarii anotimpurilor.
 
Compozitie  
O tableta contine 3 substante active extrase din plante, care se completeaza in actiune una pe cealalta. Acestea sunt: Thujae occidentalis herba 2 mg, Echinaceae radix 7,5 mg, Baptisae tinctoriae radix 10 mg.


Mod de administrare  
Administrarea se face in functie de varsta:
Copii de pana la 1 an: 1-2 tablete pe zi.
Copii cu varsta intre 1 si 6 ani: cate 1-2 tablete de 3 ori/zi.
Copii cu varsta intre 6 si 12 ani: cate 2 tablete de 3 ori/zi.
Copii de peste 12 ani si adulti: cate 3 tablete de 3 ori/zi.
 
 Trebuie sa administrati Esberitox N de la primele simptome de raceala, cu doza corespunzatoare grupei de varsta. Administrarea concomitenta cu produsul a unor preparate simptomatice precum spray nazal, analgezice sau produse de tuse si raceala este posibila si adesea eficienta.
 Tabletele se administreaza oral, lasandu-se sa se dizolve in gura. La copii foarte mici, tableta se piseaza si se dizolva in apa sau ceai.
 Durata tratamentului variaza in functie de indicatie:
 Pentru boli acute: 7-10 zile.
 Pentru boli cronice: dupa indicatiile medicului.
 Pentru preventie: 3 luni in sezonul schimbarilor de temperatura.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta