Digex forte x 10 cps

Digex forte x 10 cps

  • Producător: FITERMAN PHARMA
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  • 20 RON


Efecte
- Complex de 9 enzime digestive, bilă bovină și ghimbir cu rolul de a combate eficient indigestia după mesele copioase;
- Asigură o digestie completă chiar și în cazul exceselor alimentare;
- Permite digestia unei largi varietăți de alimente, precum și a mâncărurilor ce asociază alimentele proteice cu sursele de carbohidrați și lipide.


Compozitie
250 mg pancreatina (amilaza, lipaza, proteaza), amidon pregelatinizat, celuloza microcristalina, 50 mg enzime digestive (amilaza, proteaza, lipaza, glucoamilaza, α-galactozidaza, celulaza, lactaza, invertaza, bromelaina), 25 mg extract uscat de bila bovina, 25 mg extract uscat de ghimbir, stearat de magneziu; capsula (hipromeloza, guma gellan, dioxid de titan).
Capsula contine:
Enzime digestive: amilaza – 91.500 U*, proteaza – 8.750 U*, lipaza – 26.250 U*, glucoamilaza - 5 AGU*, α-galactozidaza – 250 GalU*, celulaza – 250 CU*, lactaza – 100 ALU*, invertaza – 200 SU, bromelaina – 12 GDU*.
Extract uscat de bilă bovina – 25 mg.
Extract uscat de ghimbir – 25 mg.
*Pentru enzime, cantitatea corespunzatoare unei capsule este exprimata in unitati de activitate enzimatica.
 
Mod de administrare
Copii peste 6 ani și adulți: 1 capsula în timpul mesei sau dupa masa.

Precauții
Nu se recomandă administrarea la persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.
Nu se recomandă administrarea la persoanele cu icter obstructiv, litiază biliară, pancreatită acută (inflamație acută a pancreasului) sau acutizări ale pancreatitei cronice (exacerbarea afecțiunilor pancreasului).

A se păstra la temperaturi sub 25 grade C, în ambalajul original.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
A nu se depăți doza recomandată pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


Trimite rețeta