Deodorant Enigmatic 150 ml

Deodorant Enigmatic 150 ml

  • Producător: ATHOS
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 15.07.2024, 00:02:37
  • 11,00 RON


Produsul are un parfum masculin, vibrant, care reflectă o personalitate intensă, ce te face remarcat. Este un deodorant intensiv cu note de citrus, herbaceous, plante aromatice și note lemnoase.


Caracteristici

- Oferă protecție de lungă durată împotriva transpirației

- Fără săruri de aluminiu

Parfum persistent

- Conferă prospețime


Ingrediente

Butane, Alcohol denat., Isobutane, Propane, Parfum, Glycerin, Triethyl Citrate, Ethylhexylglycerin, Acetyl Cedrene, Benzyl Salicylate, Beta-Caryophyllene, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexamethylindanopyran, Limonene, Linalool, Linalyl Acetate, Pinene, Rose Ketones, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Citrus Aurantium Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Pogostemon Cablin Oil.

Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achizitionat.

Utilizare
A se agita înainte de utilizare. Pulverizați de la o distanță de 15 cm direct pe piele!


Atenție. Aerosol inflamabil.

Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este ȋncălzit. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizaţi deasupra unei flăcări deschise sau a unei alte surse de aprindere. Nu perforaţi sau ardeţi, chiar şi după utilizare. A se proteja de lumina solară. Nu expuneți la temperaturi care depășesc 50 °C.


Valabilitate marcata pe ambalaj.
Importator NERTERA FARM SRL
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta