Crystal Deo  60g

Crystal Deo 60g

  • Producător: Iecologic
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 10.06.2024, 00:00:22
  • 21,00 RON


Cristal de sare naturală, fără parfum, care protejează împotriva mirosului corporal neplăcut timp de 24 de ore, distrugând bacteriile.

Caracteristici

- deodorant în formă de stick ușor de utilizat;
- mineralele naturale de sare de cristal durează până la un an, în cazul unei utilizări normale;
- crystal body deodorant conține săruri minerale naturale ce previn apariția mirosurilor neplăcute creând o bariera împotriva bacteriilor ce cauzează aceste mirosuri;
- nu conține substanțe chimice nocive. Nu conține aluminiu clorhidrat, aluminiu zirconiu, parabeni, ftalati.

Ingrediente
Cristale naturale de sare alum (potassium alum).

Utilizare
Umeziți ușor vârful cristalului și se aplică cu generozitate. Pentru rezultate optime, utilizați zilnic, aplicând imediat după baie sau dus.


Valabilitate marcata pe ambalaj.
Importator NERTERA FARM SRL
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta