Corega Tabs Dental White x 30 tablete efervescente

Corega Tabs Dental White x 30 tablete efervescente

  • 23,00 RON


 Efecte 
 - Tabletele efervescente pentru curatarea protezelor dentare contin enzime ce asigura curatarea hidrodinamica completa si efectiva a protezei.
 - Produsul dizolva si indeparteaza petele si depunerile produse de consumul de ceai sau de nicotina. Utilizarea regulata de 2 ori pe zi a tabletelor de curatat asigura mentinerea culorii albe initiale a protezei dentare.
 
 Mod de utilizare 
 1.Se dizolva o tableta intr-un pahar cu apa calda.
 2.Proteza dentara se introduce in pahar si se asigura cunfundarea completa a protezei in apa.
 3.Se lasa cel putin 10-15 minute sau pe toata durata noptii, alternativ.
 4.Proteza dentara se clateste foarte bine inainte de introducerea in gura.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta