COREGA Crema Sigilare Max x 40 g

COREGA Crema Sigilare Max x 40 g

  • Producător: GLAXOSMITHKLINE PHARMACEUTICALS
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  • 23 RON


 Efecte 
- Crema adeziva Corega Max Sigilare asigura o acoperire superioara a protezei si ofera o aplicare mai precisa a adezivului datorita aplicatorului pentru precizie.
- Aplicatorul pentru precizie asigura distribuirea uniforma a cremei adezive, aceasta formand o bariera impotriva patrunderii resturilor alimentare iritante.
In plus ofera o fixare puternica pe durata intregii zile (12 ore).
 
Mod de utilizare 

 Aplicarea 
 1.Se aplica crema adeziva pe proteza curata si uscata, o data pe zi, in benzi scurte.
 2.Se clateste gura cu apa, se potriveste proteza in gura, se preseaza ferm si se musca pentru cateva secunde pentru a o fixa.
 
 Indepartarea 
 3.Se clateste gura cu apa calduta si apoi se indeparteaza incet proteza.
 4.Se indeparteaza reziduurile de crema adeziva de pe proteza si din gura cu apa calduta si o periuta de dinti cu peri moi.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


 

Trimite rețeta