Bitter - formula originala Ambrau 32 plante 200 ml

Bitter - formula originala Ambrau 32 plante 200 ml

  • Producător: AMBRO PLANT
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 15.07.2024, 00:02:37
  • 28,00 RON


Efecte

-  Stimulent digestiv recomandat in afectiunile aparatului digestiv: indigestie sau digestie lenta, steatoza hepatica, inapetenta, balonare, constipatie, parazitoze, colici abdominale. Poate fi utilizat in cure de detoxifiere.
 - Recomandat in tratarea hipercolesterolemiei (este hipo-colesterolemiant), in cazurile de nevroza cardiaca (este calmant cardiac), in alte afectiuni precum: reumatism, raceala, febra, afectiuni cutanate (este cicatrizant, epitelizant, dezinfectant).
 - Este eficient in drenarea hepato-biliara, este diuretic, laxativ, depurativ, diuretic, antiparazitar, tonic, febrifug.
 
 Mod de administrare

 10 ml de 3 ori pe zi pentru copii peste 12 ani, diluat cu ceai;
 20-30 ml de 3 ori pe zi pentru adulti.
 Doza maxima pentru adulti este de 40 ml de 3 ori pe zi.


Contraindicatii

 - Copii sub 12 ani;
 - Sarcina, alaptare;
 - Inainte de a conduce autovehicule;
 - Alergii la oricare din componentele produsului.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta