Biomicin Forte A15 x 15 cps moi

Biomicin Forte A15 x 15 cps moi

  • Producător: FARES
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 25.09.2023, 14:41:49
  • 30 RON


Antibacterian natural împotriva infecțiilor respiratorii. Formulă naturală pe baza de uleiuri esențiale pentru eliminarea bacteriilor de la nivelul tractului respirator. Uleiul esențial de cuișoare împiedică dezvoltarea tulpinilor ce cauzează infecții respiratorii de natură bacteriană.


Evaluarea eficienței produsului s-a realizat în colaborare cu medici specialiști infecționiști și de laborator.
În cadrul evaluării eficienței pe 101 pacienți s-a obținut:
–  negativarea exudatului faringian la 77,78% dintre pacienții care au prezentat Streptococ beta hemolitic grup A sau Stafilococ auriu;
–  remiterea completă a tabloului clinic la 78,22% dintre pacienți;
–  dispariția completă a febrei, cefaleei, odinofagiei, disfagiei, rinoreei și a congestiei amigdaliene în peste 95% dintre cazuri.


Spre deosebire de antibioticele de sinteză, administrarea repetată de Biomicin Forte nu produce rezistență, nu generează hepato și nefrotoxicitate, nu afectează flora intestinală si imunitatea, nu induce alergii şi nu favorizează apariţia candidozei. În asociere cu Stomac Sănătăs capsule poate fi administrat și pacienților cu sensibilitate gastrică.


Biomicin Forte se recomandă și în situaţiile în care se doreşte evitarea efectelor adverse ale antibioticelor de sinteză.

Beneficii
- Dedicat persoanelor cu infecții respiratorii bacteriene
- Indicat în caz de rezistență, intoleranță sau alergii la antibiotice
- Simptomele se ameliorează în 3 zile și în 7-14 zile se remit complet
- Administrarea repetată nu generează efecte adverse
- 100% natural, realizat exclusiv din uleiuri esențiale, fără excipienți.

Ingrediente
- Ulei de floarea soarelui
- Ulei esenţial de cimbru (Thymi aetheroleum)
- Ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum)
Învelișul capsulei este pe bază de gelatină din pește.

Mod administrare
Copii 10-14 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, la o oră după masă.
Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi.
Durata curei: 10-15 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

Atenționări
Nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, femeilor însărcinate, mamelor care alăptează şi copiilor sub 10 ani.
Evitaţi supradozarea sau abuzul.
Nu se administrează pe stomacul gol.

Asocieri recomandate
Pentru eliminarea disconfortului respirator, capsulele moi Biomicin Forte-A15 se pot asocia cu unul sau mai multe dintre produsele: capsulele Biosept-A5, tinctura Biosept-A4, produsele din gama Hapciu, sirop Plantusin-R8, R9, sirop Plantusin Forte-R25, R18, ceai Plantusin-R1, ceai Bronhofit-R17, ceai P-pulmonar-R14.

Sfaturi practice de dietă și stil de viață
Pentru eliminarea disconfortului respirator și favorizarea expectorației, evitaţi consumul de produse lactate, dulciuri cu zahăr alb, făină albă, grăsimi şi prăjeli. Consumaţi alimente hrănitoare şi uşor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub formă de suc sau coapte ori fierte şi, de asemenea, supe calde. Beţi multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspăt stoarse din fructe sau compoturi îndulcite cu miere). Astfel, evitaţi deshidratarea și ajutaţi expectoraţia prin fluidificarea secreţiilor mucoase.


* Prospect.pdf

* Aici puteți consulta schema completă de tratament în cazul infecțiilor virale.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta