Balsam cu extract de Gheara Dracului x 250 ml

Balsam cu extract de Gheara Dracului x 250 ml

  • Producător: HERBAMEDICUS
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  • 11 RON


 Efecte 
 - Reduce inflamațiiie provocate de: reumatism, artrită, artroză, spondiloză, artroză, gonartroză, sciatică.
 - Relaxează și regenerează tonusul muscular.
 - Ajută la îmbunătățirea circulației sângelui.
 
 Compoziție  
 Extract de rădăcini din planta gheara dracului (crește în savana sălbatică din Africa de Sud), glicerină simplă, alcool denat, parfum, carbomeri, glicol propilen, benzin glicol.
 

 Mod de administrare  
 Balsamul se aplică pe piele și se masează pana la absorbția completă.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

Trimite rețeta