Audispray Dolo picaturi de urechi 7 g

Audispray Dolo picaturi de urechi 7 g

  • 45,50 RON


 Efecte 
 - dispozitiv medical, a cărui acțiune se bazează pe proprietățile osmotice ale glicerolului cu conduce la o reducere a umflăturii și, prin urmare, la o ameliorare a durerii;

- lidocaina este utilizată în dispozitivul medical AUDISPRAY DOLO ca agent anestezic auxiliar de suprafață care intensifică activitatea glicerolului și, de asemenea, calmează durerile de urechi.

 
Compozitie

0,5 % Lidocaïne hydrochloride solution in glycerol (anhydrous).


Mod de administrare  
 Adulți și copii cu vârsta peste 12 ani: 2 picături în fiecare ureche de până la trei ori pe zi. 

Copii cu vârsta peste 6 luni: 2 picături în fiecare ureche de până la trei ori pe zi. 
Utilizați numai sub supravegherea unui adult sau a unui medic.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta