Amrase x 30 cp

Amrase x 30 cp

  • 21,60 RON


Efecte 
 - Asigură protecția optimă a enzimelor din Amrase față de acțiunea acidă a sucului gastric.
 - Este benefic persoanelor cu tulburări de digestie datorate deficitului de enzime pancreatice și săruri biliare.
 - Preîntâmpină greața, balonările și disconfortul abdominal care însoțesc excesele alimentare.
 
Compoziție 
 - Pancreatină 300 mg (3000 u. amilaze, 540 u. proteaze, 4800 u. lipaze) - contribuie la digestia eficientă a proteinelor, lipidelor și glucidelor.
 - Papaină 50 mg (enzima proteolitică extrasă din fructul de papaya).
 - Extract de bilă de bou 30 mg (saruri biliare) îmbunatateste digestia și absorbția lipidelor și tranzitul intestinal.
 
Mod de administrare  
La copii și adulți: câte un comprimat la fiecare masă importantă (de regulă de trei ori pe zi sau conform recomandării medicului).Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta