Alinan febra comprese cu hydrogel x 4 buc

Alinan febra comprese cu hydrogel x 4 buc

  • 16 RON


 Efecte 
 Alinan Febra este o compresa pentru frunte, cu efect racoritor pentru copii cu varsta peste 6 luni si adulti cu febra moderata.
 Efect de umectare si de racorire datorita gelului hidrofil din compozitie.
 Este compatibil cu pielea, foarte bine tolerat.
 Se mentine rece pana la 8 ore, ramane pe locul aplicat si se desprinde usor, fara a lasa urme lipicioase.
 
Compozitie  
Comprese cu hidrogel cu efect racoritor.
 

Mod de administrare  
Copii cu varsta peste 6 luni si adulti: 

1. Taiati pe linia punctata si scoateti compresa.  2. Indepartati folia transparenta de pe spatele compresei.  3. Aplicati compresa pe frunte.  4. Compresa folosita se arunca (utilizare unica).
A se evita contactul direct cu radiatiile solare.
A se pastra in spatii racoroase, uscate si in ambalaj inchis ermetic, la temperature camerei.  A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta