Acticolon x 30 capsule

Acticolon x 30 capsule

  • Producător: EMBREISE
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 28.11.2023, 09:29:06
  • 145 RON


Efecte
-        Supliment alimentar cu bifidobacterii, FOS si tulpini selectate pe baza rezistenței la acizii gastrici și sărurilor biliare; produsul depaseste bariera gastrica si prezinta adezivitate ridicata la mucoasa intestinala;
-        Reechilibreaza microbionta intestinala in cazul disbiozelor;
-        Amelioreaza inflamatia intestinala cronica si simptomele de colon iritabil;
-        Reduce putrefactia si fermentatia intestinala;
-        Aduce beneficii in cazul sindromului de malabsorbtie sau sensibilitate intestinala;
-        Amelioreaza simptomele caracteristice intolerantelor alimentare si diareea;
-        Impiedica aderarea bacteriilor patogene la nivelul epiteliului intestinal.

* Acticolon este susținut de un studiu științific realizat la Universitatea din Modena și Reggio Emilia, pe 45 de pacienți cu vârste cuprinse între 22 și 83 de ani, cu boală intestinală iritabilă, boala Crohn, Diverticulita, Psoriazis și artrită psoriazică, cu valori mari calprotectină fecală. După trei luni de administrare de 2 capsule/zi de Acticolon, a fost  observată o îmbunătățire semnificativă a parametrilor luați în considerare, indicând o reducere a stării inflamatorii, în populația bacteriană putrefactivă  și fermentativă, cu o îmbunătățire generală a sănătății intestinale la toti pacientii inscrisi.

Compozitie (2 capsule)

Fermenti lactici vii - 20 miliarde: Lactobacillus rhamnosus LRH11 1*109 UFC, Lactobacillus acidophilus LA5 gastroprotejat 1*109 UFC, Bifidobacterium BB12 gastroprotejat 1*109 UFC, FOS (fructo-oligozaharide) 65 mg.

Mod de administrare

2 capsule pe zi, înainte de culcare.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta