SECOM Kudzu x 50 capsule vegetale

SECOM Kudzu x 50 capsule vegetale

  • 46,60 RON


Poate fi administrat si in dietele vegetariene sau vegane.
Nu contine organisme modificate genetic (Non-GMO).

Efecte
-  Sustine reducerea consumului excesiv de alcool (reduce metabolizarea alcoolului prin reducerea activitatii enzimei aldehid-dehidrogenaza).
-  Echilibreaza manifestarile induse de intreruperea consumului de alcool (simptomele starii de sevraj - tremor, transpiratii, nervozitate etc.)
-  Confera suport hepatic (efect antioxidant).


Compozitie (2 capsule)

Amestec patentat 1226 mg (Kudzu - Pueraria lobata - radacina, extract din radacina).
Componentele bioactive: izoflavone (puerarin peste 60%, daidzein, genistein).

Mod de administrare

2 capsule de 3 ori pe zi, la masa sau conform recomandarii medicului.

Contraindicatii
Administrarea la persoanele care urmeaza un tratament alopat se face doar la recomandarea medicului.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta