SECOM Glutathione Reduced 500 mg x 60 capsule vegetale

SECOM Glutathione Reduced 500 mg x 60 capsule vegetale

  • Producător: JARROW
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 27.11.2023, 00:01:57
  • 241 RON


Poate fi administrat si in dieta vegana sau vegetariana.

Efecte
-       Glutationul este un antioxidant intracelular prezent in aproape toate celulele organismului; scade nivelul speciilor reactive de oxigen.
-       Proprietatea antioxidanta se manifesta si la nivel cerebral datorita capacitatii glutationului redus de a traversa bariera hemato-encefalica.
-       Confera protectie antioxidanta, asigura metabolismul nutrientilor si sustine procesele ce se desfasoara la nivel celular (sinteza de ADN, sinteza citokinelor, proteinelor, aparitia raspunsului imun).
-       Mentine un nivel normal de enzime proinflamatorii.
-       Participa la faza I si faza II a detoxifierii hepatice, asigurand eliminarea din organism a produsilor finali de metabolism.
-       Asigura detoxifierea hepatica si sanatatea celulei hepatice.
-       Sustine un raspuns imun normal.

Compozitie (1 capsula)

Glutation 500 mg (redus - OPITAC™).


Mod de administrare
1 capsula pe zi, in timpul mesei, sau conform recomandarii medicului.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta