Loperamid 2mg x 10cps

Loperamid 2mg x 10cps

  • Producător: SLAVIA PHARM SRL
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 25.09.2023, 08:17:35
  • 6 RON


Descriere
Loperamid Slavia conţine clorhidratul de loperamidă, care aparţine unui grup de medicamente denumite inhibitori ai peristaltismului, antipropulsive. Loperamid Slavia se utilizează pentru tratamentul unui episod brusc (acut) de diaree.
În caz de diaree, Loperamid Slavia face scaunele mai consistente şi mai puţin frecvente.

Nu utilizaţi Loperamid Slavia
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la clorhidrat de loperamidă sau la oricare dintre celelalte componente ale Loperamid Slavia.
- dacă aveţi febră mare şi scaun cu sânge,
- dacă suferiţi de o afecţiune inflamatorie în regiunea abdomenului inferior (de exemplu enterocolită pseudomembranoasă, enterocolită bacteriană sau colită ulceroasă, rectocolită ulceroasă, consecutivă ulcerului sau unui tratament cu antibiotice), constipaţie sau balonare,
- cazuri în care trebuie evitată încetinirea activităţii intestinului, datorită posibilului risc de complicaţii semnificative, incluzând: ileus, megacolon şi megacolon toxic,
- întrerupeţi prompt administrarea Loperamid Slavia dacă apar: constipaţie, distensie abdominală sau ileus.
În cazul în care aveţi îndoieli adresaţi-vă medicului sau farmacistului.
Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Loperamid Slavia
Loperamid Slavia este folosit pentru un tratament simptomatic, nu elimină cauza care stă la baza bolii. Pe cât posibil, trebuie făcute eforturi pentru a găsi un tratament cauzal.
Diareea este însoţită de o pierdere de lichide şi sare, de aceea trebuie să înlocuiţi lichidele pierdute, în special la copii. Farmacistul va fi în măsură să vă ofere o pulbere specială care conţine zahăr şi săruri. Când este adăugată în apă, aceasta va înlocui sărurile pe care le-aţi pierdut în timpul unui episod diareic.
În diareea apărută brusc (acută) Loperamid Slavia opreşte simptomele de obicei în primele 48 de ore. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă, opriţi tratamentul şi adresaţi-vă medicului.
Dacă medicul vă recomandă evitarea tratamentelor care încetinesc mişcarea intestinală, nu luaţi Loperamid Slavia. Un astfel de caz poate fi constipaţia sau balonarea.
Dacă aveţi probleme hepatice, anunţaţi medicul înainte de a lua Loperamid Slavia, pentru că pe perioada tratamentului veţi necesita supraveghere medicală.

In cazul în care suferiţi de SIDA, administrarea de Loperamid Slavia se va face numai la recomandarea medicului şi sub stricta lui supraveghere.

Compozitie
Substanţa activă este clorhidratul de loperamidă. O capsulă conţine clorhidrat de loperamidă 2 mg.
Celelalte componente sunt: conţinutul capsulei-lactoză monohidrat, stearat de magneziu, amidon de porumb şi pregelatinizat, dioxid de siliciu coloidal; capacul şi corpul capsulei- para-hidroxibenzoat de metil, para-hidroxibenzoat de n-propil, dioxid de titan (E 171), Patent Blue V (E 131), Roşu Allura (E129), galben de chinolină (E 104), gelatină.

Mod de administrare
Utilizaţi întotdeauna Loperamid Slavia 2 mg aşa cum este recomandat în acest prospect. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Adulţi
Doza iniţială recomandată este de 4 mg clorhidrat de loperamidă (2 capsule Loperamid Slavia) administrate oral, urmate de 2 mg clorhidrat de loperamidă (o capsulă Loperamid Slavia) după fiecare scaun diareic. Doza maximă zilnică nu trebuie să depăşească 16 mg clorhidrat de loperamidă (8 capsule Loperamid Slavia).

Adolescenţi cu vârsta peste 12 ani
Doza iniţială recomandată este de 2 mg clorhidrat de loperamidă (o capsulă Loperamid Slavia) administrată oral, urmată de 2 mg clorhidrat de loperamidă (o capsulă Loperamid Slavia) după fiecare scaun diareic. Doza maximă zilnică nu trebuie să depăşească 6 mg clorhidrat de loperamidă (3 capsule Loperamid Slavia).

Pacienţi vârstnici
Nu este necesară o ajustare a dozelor la vârstnici.

Copii cu vârsta sub 12 ani
La copii cu vârsta sub 12 ani se recomandă forme farmaceutice şi concentraţii adecvate vârstei.
Dacă scaunele devin normale sau dacă nu a fost eliminat un scaun timp de 12 ore opriţi administrarea de Loperamidă Slavia.

Producator
Slavia Pharm

Mod de prezentare
Cutie 10 capsuleVa multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta