Drenaj Hepato-biliar solutie hidroglicerica x 90 ml

Drenaj Hepato-biliar solutie hidroglicerica x 90 ml

  • Producător: FARMACIA ROUA
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 11.06.2024, 15:00:34
  • 62,00 RON


Compozitie
Armurariu (Silybum marianum) - extract moale din fructe 20 ml, Anghinare (Cynara scolymus) - extract moale din frunze 20 ml, glicerina vegetala 50 ml.

Indicatii si proprietati
Protejeaza si regenereaza celulele hepatice, sustine secretia  si eliminarea bilei, protejeaza tesutul hepatic de acumularea grasimilor, elimina toxinele de la nivelul ficatului, combate starile de oboseala si surmenaj.


Mod de administrare
Uz intern:
Copii intre 6 si 14 ani:  10-15 picaturi de 3 ori pe zi.            
Adulti si tineri peste 14 ani:  20-30 picaturi de 3 ori pe zi.
Produsul poate fi administrat ca atare sau diluat in 50 ml de apa sau suc de fructe (un sfert de pahar), cu 30 de minute inainte de masa. Se poate administra la nevoie sau in situațiile in care este necesara administrarea indelungata se recomanda cure de  1-3 luni cu 1-3 saptamani pauza.
Se administreaza cu prudenta persoanelor cu diabet zaharat. La persoanele cu sensibilitate gastrica administrarea se va face conform recomandarii medicului.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos! A nu se depasi doza zilnica recomandata! A nu se lasa la indemana copiilor! Utilizarea de catre copiii mici, femeile insarcinate sau care alapteaza se va face la recomandarea specialistului. Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente produsului. Produsul contine ingrediente provenite din surse naturale, pot exista variatii organoleptice de la un lot la altul, fara a afecta calitatea produsului.
Greutate neta e=90 ml


Conditii de pastrare
A se pastra la loc intunecos, ferit de lumina si caldura.  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta