Branule 24G galbene

Branule 24G galbene

  • Producător: EUROMED SRL
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 08.04.2024, 00:02:26
  • 2 RON


Branule galbene 24G - Dispozitive medicale destinate administrarii prin infuzare (perfuzare) intravenoasa intermitenta a fluidelor medicamentoase, printr-o vena periferica.

Cateterele cu valva pot fi utilizate fara riscul aparitiei de tromboflebite deoarece sunt fabricate din PTFE (poli-tetra-fluoro-etilen) si polipropilena. PTFE-ul este unul dintre cele mai bio-compatibile materiale cunoscute la ora actuala , are cel mai scazut coeficient de frecare si reduce astfel riscurile de blocare in peretii vasculari.

Caracteristici
- Ac atraumatic, apirogen, latex free, din otel inoxidabil, cu fanta la extremitatea distala ptr. a vizualiza pozitia cateterului;
- Capacelul special proiectat impiedica contaminarea in timpul in care valva nu este utilizata.
- Branulele sunt prevazute cu valva de injectare colorata conform codului international (diferit in functie de marime) si aripioare laterale pentru administrarea de extra medicatie fara dureri.
- Netoxice, apirogene,
- Ambalate si etichetate conform EU-Medical Devices.
- Metoda de sterilizare:EO (Ethylene Oxide)
- Sunt fabricate in concordanta cu normele ISO 9001 si ISO13488 si detin marca CE conform Directivei Europene 93/42/EEC.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta