ZINZINO ZinoShine+ x 60 comprimate

ZINZINO ZinoShine+ x 60 comprimate

  • Producător: ZINZINO
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 79 RON


ZinoShine+ este un supliment alimentar cu spectru larg, cu formulă unică, care conține vitamina D3 și magneziu. Amestecul nostru brevetat este dezvoltat pentru a susține sistemul imunitar1 , pentru a reduce oboseala și extenuarea2 și pentru a susține funcțiile mușchilor3,4, oaselor5,6 și dinților7,8. Nevoile dvs. de vitamina D sunt individuale și depind de vârsta dvs., de alegerile făcute din perspectiva stilului de viață, de zona geografică în care vă aflați și de expunerea la lumina soarelui. Ca atare, comprimatele noastre au fost create pentru a vă ajuta să adaptați aportul la nevoile dvs. individuale din tot timpul anului și pe parcursul întregii vieți.


Nu există o soluție care să se potrivească tuturor

O stare de sănătate mai bună este un proces dinamic. Nivelul de micronutrienți este diferit de la un anotimp la altul, se modifică pe măsură ce îmbătrânim și atunci când viețile noastre se schimbă. Monitorizați regulat nivelul micronutrienților printr-un test de sânge efectuat o dată la patru luni, pentru a vă asigura că nivelul de vitamina D din organismul dvs. este suficient pe tot parcursul anului. În funcție de nivelul dvs. actual de vitamina D, vă oferim recomandări personalizate privind modul în care puteți să vă mențineți sau îmbunătățiți nivelul cu ajutorul ZinoShine+, sigur și eficient.

Vitamina D
Vitamina D susține funcții importante ale organismului, ajutând la reglarea absorbției calciului12 și fosforului13, însă rolul cel mai important pe care îl joacă aceasta este faptul că facilitează funcționarea normală a sistemului imunitar1 . În plus, un nivel suficient de vitamina D este important pentru creșterea normală și pentru dezvoltarea sistemului osos5,6 și a dinților7,8. Ca în cazul celor mai multor factori nutriționali și legați de sănătate, nevoia de vitamina D diferă de la o persoană la alta. Există mulți factori sociali și comportamentali care ne afectează capacitatea de a obține cantități suficiente de vitamina D doar prin expunerea la soare. Dacă locuiți într-o zonă foarte poluată, folosiți creme de protecție solară, petreceți mult timp în interior, lucrați și locuiți în orașe mari, în care clădirile blochează lumina soarelui, toate acestea influențează reacția organismului la soare și sinteza acestei „vitamine solare” esențiale. În plus, trebuie să luați în calcul și greutatea corporală. Vitamina D este o vitamină liposolubilă și, prin urmare, cu cât greutatea corporală este mai mare, cu atât crește nevoia de a produce și de a consuma această vitamină, pentru a atinge și menține un nivel suficient în sânge. Aproximativ 1 miliard de oameni din întreaga lume suferă de deficit de vitamina D. Este important să monitorizați nivelurile de vitamina D și să compensați din surse suplimentare de vitamina D, pe lângă lumina soarelui, când este necesar.
Sursa de vitamina D pe care o utilizăm este lichenul. Lichenul este o specie unică de plante, de mici dimensiuni, care are la bază o relație simbiotică între alge și ciuperci. Acesta se găsește din abundență în zonele montane, pe pietre și copaci; atunci când am optat pentru această sursă naturală de vitamina D3 am făcut o alegere conștientă pentru binele mediului înconjurător.

Magneziu

Există multe surse de vitamine și minerale. Depunem eforturi susținute pentru a găsi cele mai bune și mai eficiente surse disponibile pe piață. ZinoShine+ conține hidroxid de magneziu care provine din apa de mare, citrat de magneziu, malat de magneziu și bisglicinat de magneziu. Împreună, aceste patru surse ne pun la dispoziție un produs cu spectru larg, pentru o absorbție și utilizare optime în organism.

O formulă complet naturală
Simbolul „+” înscris lângă nume înseamnă că toate ingredientele din produs sunt obținute din surse naturale. Vom căuta în permanență alternative complet naturale și ne vom continua astfel activitatea de pionierat în cadrul sectorului nostru de activitate. ZinoShine+ subliniază încă o dată angajamentul nostru de a utiliza, ori de câte ori este posibil, ingrediente complet naturale, obținute prin metode riguroase. Mai mult decât atât, acesta poate fi consumat și de vegani, deoarece gama noastră de produse include și opțiuni vegane. Este natural.

Beneficii principale
    Susținerea sistemului imunitar
    Reducerea oboselii și a extenuării
    Susținerea funcției mușchilor, oaselor și dinților


Ingrediente
Amestec de magneziu (hidroxid de magneziu din apă de mare, citrat de magneziu, malat de magneziu, bisglicinat de magneziu), agent de încărcare (beta-ciclodextrină din manioc), agent antiaglomerant (ulei MCT din nucă de cocos, acid stearic), vitamina D3 (colecalciferol).

Valori nutriţionale
Valoare nutrițională per:     1 comprimat     4 comprimate
Vitamina D3                      12.5 μg (250%)*     50 μg (1000%)*
Magneziu                           87.5 mg (23%)*     350 mg (93%)*
*VDR (valoarea dietetică de referință


Mod de utilizare
Copii cu vârsta < 11 ani: 1 comprimat pe zi. Adolescenți cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani: 1–3 comprimate pe zi. Adulți cu vârsta > 18 ani: 1–4 comprimate pe zi. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat.


Condiții de păstrare

La loc uscat, la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta