ZINZINO ZinoBiotic+ x 180g

ZINZINO ZinoBiotic+ x 180g

  • Producător: ZINZINO
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 08.07.2024, 00:03:01
  • 135,00 RON


ZinoBiotic+ este un amestec personalizat de 8 fibre dietetice naturale. Aceste fibre sunt metabolizate în colon (intestinul gros), unde susţin creşterea bacteriilor sănătoase. ZinoBiotic+ ajută la reducerea cantităţii de zahăr în sânge după masă, şi menţinerea unor niveluri bune de colesterol. Fibrele promovează multe funcţii sănătoase ale intestinului.


Fibre alimentare
Alte produse din fibre de pe piaţă conţin în general doar unul sau două tipuri de fibre alimentare, o strategie care nu este suficientă pentru nevoile dvs. zilnice de fibre. ZinoBiotic+ conţine cantităţi semnificative de opt fibre alimentare. Această abordare asigură beneficii pentru întregul colon. Amidonul rezistent, inulina, beta-glucani de ovăz, fructo-oligozaharidele (FOS) şi păstăile de psyllium sunt fermentate în colon şi promovează câteva funcţii intestinale, de exemplu, amidonul rezistent va contribui la reducerea cantităţii ridicate normlale de zahăr în sânge după masă.2

Sănătate intestinală
Fibrele din ZinoBiotic+ stimulează dezvoltarea bacteriilor bune în colon. Există peste 100 de trilioane de bacterii în colonul uman şi, în timp ce unele sunt bune pentru sănătatea noastră, altele sunt mai puţin dorite. Bacteriile bune utilizează fibre alimentare ca combustibil, permițându-le să crească şi să elimine bacteriile mai puţin dorite. Bacteriile bune contribuie la numeroase funcţii ale corpului, cum ar fi educarea sistemului nostru imunitar. Acestea sunt, de asemenea, legate de dispoziția, rezistența și starea de sănătate mai bune, în general. Un intestin sănătos este esenţial pentru un corp sănătos.

Fibrele contribuie, de asemenea, la o senzaţie de plin în stomac (care poate ajuta la controlul apetitului), dar în acelaşi timp reduc balonarea. Poate exista o scurtă perioadă de ajustare în timp ce fibrele încep să îmbunătăţească populaţia bacteriană, dar acesta este un pas minor şi de trecere către o situaţie mai bună.

Niveluri normale ale colesterolului

Unul dintre cele opt fibre sunt beta-glucani de ovăz. Aceștia au o funcţie în menţinerea colesterolului normal din sânge.3

Fără gluten
ZinoBiotic+ conţine beta-glucani speciali din ovăz, fără gluten şi contaminare din alte cereale.
ZinoBiotic+ conţine numai ingrediente active. Nu există excipienţi în produs.

Beneficii principale
    Amestec de fibre dietetice
    Reducerea glicemiei după mese
    Sănătate intestinală
    Colesterol echilibrat
    Funcții intestinale sănătoase
    Microbiom echilibrat


Ingrediente

Amidon rezistent din porumb, beta-glucani fără gluten din ovăz, inulină, fructooligozaharide (FOS), amidon rezistent din cartofi, Păstăi de psyllium, gumă de guar parţial hidrolizată din boabe de guar, amidon rezistent din bananele verzi.

Valoare nutrițională în 2 linguri      12 g
Amestec de amidon rezistent        4,9 g
Beta-glucani din ovăz                      1,0 g
Inulină                                                1,8 g
Fructooligozaharide                         0,2 g
Păstăi de psyllium                            0,5 g
Gumă de guar                                 0,24 g


Mod de utilizare
Doză zilnică recomandată: Amestecaţi 12 g de pudră (2 linguriţe) cu 200 ml de apă în sticla pentru amestecare, sau cu un produs gata de băut, de ex. LeanShake, băuturi de fructe. De asemenea, puteţi stropi pe o porţie de iaurt, kefir, lapte acru sau similar. Consumați între 1 și 4 linguriţe de ZinoBiotic+ zilnic, conform preferinţelor dvs. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat.

Apă: Consumul de lichid suplimentar este recomandat cu tărie atunci când consumați fibre dietetice. Apa previne problemele digestive, cum ar fi constipația.

Condiții de păstrare
Uscaţi şi răciţi cu capacul pus. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta