ZINZINO Viva+ x 60 comprimate

ZINZINO Viva+ x 60 comprimate

  • Producător: ZINZINO
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 15.07.2024, 10:21:37
  • 187,00 RON


Viva+ este un supliment alimentar complet natural creat pentru a elibera stresul, a îmbunătăți dispoziția și a crește senzațiile de stare de bine. Susține o funcționare sănătoasă a sistemului nervos și a creierului, contribuind la reducerea oboselii și a extenuării.

Viva+ este o combinaţie de affron®, un extract standardizat și brevetat din stigmat pur de şofran, de calitate premium (Crocus sativus L) din Spania, un complex de vitamina B din hrișcă, magneziu din apă de mare, iod și vitamina C din cireșe acerola.


Creier șI dispoziție
Chimia creierului este foarte complexă, dependentă de mulţi nutrienţi pentru a funcţiona optim şi vulnerabilă la dezechilibrul metabolic. Când se întâmplă acest lucru, pot apărea multe simptome. Neuronii comunică unii cu alții folosind o gamă de substanțe chimice mesageri numiți neurotransmițători; Această comunicare și creșterea și supraviețuirea în sine a neuronului – este modulată de proteine cu acțiune locală cum ar fi Factorul neurotrofic derivat din creier (Brain-Derived Neurotrophic Factor, BDNF). Modificările nivelurilor neurotransmiţătorilor şi de absorbţie au fost găsite în condiţii cum ar fi stresul şi schimbarea dispoziţiei, iar acest lucru conduce la dezvoltarea de medicamente care manipulează nivelurile de neurotransmiţători . Faptul că aceste medicamente au un efect încetinit și relativ ineficient, a condus la alte căi de cercetare, și de curând s-a descoperit că modificările în BDNF și factorii asociați pot fi foarte importanți. S-a demonstrat că substanțele bioactive din şofran îmbunătățesc atât neurotransmițătorii, cât și BDNF.

Șofran
Șofranul este unul dintre cele mai scumpe condimente din lume. Şofranul este cultivat în multe părţi din lume şi, deoarece lucrările de recoltare şi procesare se efectuează manual, în majoritatea cazurilor, trebuie să fie pre-tratat cu căldură sau radiaţie din cauza prezenţei microorganismelor, inclusiv agenților patogeni precum E. coli. Aceste tratamente reduc contaminarea microbiană, dar, de asemenea, reduc cantitatea de componente bioactive, astfel și calitatea produsului. Şofranul spaniol este diferit! Şofranul spaniol este, de asemenea, cules manual, dar datorită metodei de creștere și recoltare, nu are probleme cauzate de microorganisme și nu necesită tratament cu radiații. Acest lucru înseamnă că toate substanțele bioactive sunt încă prezente în şofran, iar cantităţile extrase sunt mai mari

Affron®, extractul de șofran, de nouă generație

affron® este extras din stigmatele de șofran spaniol utilizând un proces de înaltă tehnologie care îmbunătăţeşte profilul componentelor bioactive. În proces, extractul este standardizat pentru a conţine minimum 3,5% din preparatul bioactiv Lepticrosalides®* cu cantităţi mari din cele două ingrediente active principale: Safranal (0,03 - 1%) şi Crocine (3,48 - 8,0%), iar acest conţinut ridicat distinge affron® şi efectele sale de toate celelalte extracte de şofran de pe piaţă.

*standardizată de Cromatografia lichidă de înaltă performanţă (High Performance Liquid Chromatography, HPLC) , un proces în care fiecare substanţă bioactivă este identificată şi cuantificată. affron® este genetic 100% ADN certificat ca Crocus sativus L.

Funcția cognitivă șI nervoasă normală
Sistemul nostru nervos constă din două părţi principale: sistemul nervos central și cel periferic. Ambele sisteme sunt implicate în transmiterea semnalelor dintre creier şi restul corpului, permițându-ne să respirăm, să vedem, să gândim şi să ne mişcăm normal. Viva+ conţine vitamina C, iod şi magneziu care contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos. De asemenea, vitamina C promovează funcţia cognitivă normală.

Vigilență îmbunătățită mentală șI psihologică
Un regim alimentar scăzut în mod constant în nutrienţi esenţiali poate compromite atât funcţiile mentale, cât şi cele fiziologice din corpul nostru. Ne poate influenţa somnul, memoria şi capacitatea de a ne concentra. Viva+ conţine vitamina C şi magneziu care contribuie la reducerea oboselii şi extenuării și la funcţia psihologică normală, astfel încât să puteţi fi şi să vă simţiţi cât mai bine.

Beneficii principale
    Vă învăluie într-un confort de lux, disipează stresul ocazional și vă ajută să vă odihniți!
    Promovează somnul odihnitor pentru a putea dormi mai profund în mod natural.
    Contribuie la eliminarea oboselii şi epuizării mentale, îmbunătățind capacitatea de concentrare, învățare, memorare și gândire.
    Conţine vitamina C şi magneziu care susţin un sistem nervos normal şi ajută la eliberarea stresului obișnuit
    Conţine vitamina C şi magneziu care contribuie la ameliorarea oboselii mentale şi a extenuării.
    Conţine vitamina C care ajută la promovarea unei stări de dispoziţie pozitive.
    Conţine iod, magneziu şi vitamina C care susţin performanţa mentală normală.
    Conţine iod şi magneziu care susţin funcţia cognitivă normală.
    Ingrediente naturale, aprobat de SOCIETATEA VEGANĂ (THE VEGAN SOCIETY)

Ingrediente
Agenți de aglomerare (amidon pregelatinizat din porumb, beta-ciclodextrină din cassava), magneziu de origine marină, vitamina C din extract de acerola (Malpighia glabra), extract din stigmate de șofran (Crocus sativus), agenți anti-aglutinare (acid stearic, extract din pleavă de orez și concentrat de orez), complex cu vitamine B din germeni de hrișcă măcinată (Fagopyrum escelentum), iodură de potasiu.

Conținut: 60 comprimate, greutate netă 18 g.

Valoare nutrițională și conținut în 2 comprimate:
Vitamina C                                                  12 mg     15%*
Jod                                                                23 μg      15%*
Magneziu                                                    56 mg     15%*
Extract de şofran (Crocus sativus)**     28 mg     

*VR = valoare de referință
** affron® - Extract patentat


Mod de utilizare
Doza zilnică recomandată: Copii peste 4 ani: 1-4 comprimate pe zi. Adulţi şi copii peste 12 ani: 1-8 comprimate pe zi.

A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat.

Atenție: Dacă sunteţi însărcinată, alăptaţi, aveţi o afecţiune medicală sau înainte de a-l administra copiilor, consultați medicul.

Condiții de păstrare

La loc uscat, la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.


Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta