ZINZINO Protect+ x 60 capsule

ZINZINO Protect+ x 60 capsule

  • Producător: ZINZINO
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 292 RON


Protect+ este un supliment complet natural care vă susține sistemul imunitar, astfel încât să vă asigure și să vă mențină starea de bine. Conține vitamine D3 și C din surse vegane, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și 1-3, 1-6 beta-glucani cu potență ridicată, dovedită clinic. Protect funcționează cel mai bine atunci când este administrat zilnic, deoarece celulele esențiale ale sistemului imunitar înnăscut sunt reînnoite la fiecare 1-2 zile și toate necesită stimulare pentru a lucra eficient.

Cele două sisteme imunitare
Avem două sisteme imunitare: sistemul imunitar înnăscut și sistemul imunitar adaptativ. În majoritatea timpului, sistemul imunitar înnăscut este mai important în protejarea împotriva infecțiilor. El este constituit din celule și enzime specializate care sunt întotdeauna prezente și gata să combată microbii la locul infecției, imediat ce apare amenințarea. Sistemul imunitar adaptiv poate reține anumiți agenți patogeni specifici, astfel încât să poată oferi apărare și protecție de durată împotriva infecțiilor recurente. Vitamina D este crucială pentru activarea tuturor mecanismelor noastre imunitare, iar fără un aport suficient de vitamina D, sistemul imunitar este mai puțin capabil să combată infecțiile din organism.

Vitamina D
Cea mai importantă formă de vitamină D pentru sănătatea dvs. este vitamina D3 (colecalciferol). Aceasta este produsă în piele atunci când aveți o expunere suficientă la lumina soarelui, dar poate fi găsită și în alimente vegane precum ciupercile și în surse non-vegane, cum ar fi peștele gras, creveții, ouăle și carnea de vită. În partea de nord a lumii, expunerea la soare este limitată pe timpul sezonului de iarnă și, prin urmare, pielea nu produce suficientă vitamină D3. Aportul insuficient de vitamina D este ceva obișnuit, iar suplimentele joacă un rol esențial în prevenirea și tratarea nivelului scăzut de vitamină D. Există o singură sursă vegetală pentru producția de vitamina D3, lichenii. Vitamina D3 vegană din Protect+ este provenită din licheni cultivați organic, fără OMG.

Vitamina C
Stresul oxidativ din corpul nostru variază atât între diversele perioade ale vieții, cât și de la o zi la alta. În situațiile în care stresul oxidativ crește, de exemplu, ca urmare a poluării aerului, a expunerii la căldură și la soare, a călătoriilor și a exercițiilor fizice de mare intensitate, organismul nostru are nevoie de mai mulți antioxidanți. Antioxidanții joacă un rol important ca neutralizanți interni și ne protejează celulele împotriva degradării oxidative (ruginire). Protect+ conține antioxidantul puternic cunoscut sub denumirea de vitamina C, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

1-3, 1-6 beta-glucani
1-3, 1-6 beta-glucanii din Protect+ sunt o formă specializată și standardizată de beta-glucani, proveniți dintr-o tulpină purificată de drojdie de panificație. 1-3, 1-6 beta-glucanii stimulează celulele sistemului imunitar înnăscut, permițându-le să lucreze mai eficient. 1-3, 1-6 beta-glucanii se găsesc în mod natural în alimente cum ar fi drojdia de panificație, ciupercile shiitake și unele semințe de cereale, dar acestea sunt rareori consumate în cadrul alimentației moderne de astăzi.


Beneficii principale
    Conține vitaminele C și D, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
    Conține vitaminele C și D, care contribuie la randamentul normal al metabolismului energetic și la menținerea funcției psihologice la parametri normali.
    Conține vitamina D, care are un rol important în procesul de diviziune celulară.
    Conține vitamina C, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Ingrediente
Agenți de aglomerare (amidon pregelatinizat din porumb), 1-3, 1-6 beta-glucani din drojdie (Saccharomyces cerevisiae), înveliş capsulă (hidroxipropil metilceluloză), vitamina C din extract de acerola (Malpighia glabra), vitamina D3 (colecalciferol), agenți anti-aglutinare (trigliceride cu lanț mediu (MCT) din cocos, orez decorticat).

Valoarea nutrițională per capsulă:     
Amestec de 1-3, 1-6 beta-glucani din drojdie (Saccharomyces cerevisiae)     200 mg
Vitamina D3                                                                                                                  20 μg
Vitamina C                                                                                                                    20 mg

*VR = valoare de referință

Mod de utilizare
Doza zilnică recomandată: Adulți și copii peste 12 ani: 1 capsulă pe zi. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat.

Condiții de păstrare
La loc uscat, la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor .Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta