ZINZINO Essent+ Premium x 60 capsule

ZINZINO Essent+ Premium x 60 capsule

  • Producător: ZINZINO
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 302,00 RON


O nouă eră a suplimentelor Omega. Essent+ Premium duce gama noastră de suplimente alimentare Balance, complet naturale, cu polifenoli și omega, la un nivel chiar și mai înalt. Capsulele gelatinoase ușor de digerat vor reface rapid echilibrul de acizi grași ai corpului dvs., vor proteja lipidele din sânge împotriva oxidării și vor sprijini funcționarea normală a inimii și a creierului. Fiecare capsulă conține ulei pur de pește concentrat, bogat în Acizii Grași Esențiali Omega-3 EPA și DHA, precum și polifenoli puternici, bioactivi, obținuți din uleiul nostru de măsline extra virgin marcă proprie (R.E.V.O.O), extract din fructe de măslin și pudră de cacao.

Essent+ premium: Ulei de pește șI ulei de măsline în armonie pentru rezultate dovedite
Formula Essent+ Premium combină ulei de pește de grad unic, conținând cantități benefice de Omega-3, cu o măsură certificată științific de ulei de măsline care furnizează polifenoli, fitonutrienți și Omega-9 și contribuie astfel la stabilitatea oxidativă sporită a lipidelor Omega-3. Polifenolii se leagă de Omega-3 și acționează ca antioxidanți eficienți, împiedicând oxidarea lipidelor6. Polifenolii îmbunătățiți din R.E.V.O.O imită polifenolii prezenți în mod natural la pești și transferă fragilele lipide Omega-3 prin organism până când le livrează în siguranță în membranele celulare. Polifenolii și lipidele marine colaborează într-un mod extrem de sinergic, făcând posibil ca organismul să absoarbă, să regleze și să mențină în siguranță nivelurile Omega-3 peste cele 8% necesare pentru a obține un echilibru Omega-6:3 sub 3:1.

Uleiul de măsline extra virgin revoluționar din Essent+ premium
Capsulele de Essent+ Premium conțin ulei de măsline extravirgin obținut printr-un proces de producție brevetat, care ne oferă uleiul patentat R.E.V.O.O din măsline Koroneiki certificate cu niveluri inegalabile de polifenoli5, acid oleic și mai mulți fitonutrienți și multe altele. De fapt, R.E.V.O.O are un conținut de polifenoli de 30 de ori mai mare decât uleiurile de măsline extra virgine standard. Formula bogată în Omega-9 (acid oleic) este o altă caracteristică importantă, care susține în mod activ normalizarea nivelului de lipide din sânge1 . Este o componentă premium înaltă și se comercializează individual la prețul de 69,00 EUR per 250 ml.

Amestecul specializat de concentrat de ulei de pește natural care sprijină sistemul cardiovascular șI funcția cerebrală
Uleiul de pește utilizat în capsulele Essent+ Premium provine din două concentrate naturale de trigliceride Omega-3 obținute selectiv, pentru cele mai bune rezultate posibile. Aceste concentrate de trigliceride de înaltă calitate conțin 85% EPA și DHA, iar cu o asemenea concentrație mare sunt necesare doar cantități mici pentru a obține rezultatele necesare în organismul nostru, astfel încât sunt perfecte pentru a fi utilizate în capsule. Alegerea formei trigliceridelor este importantă deoarece aceasta este forma care se găsește în mod natural în speciile de pești și plante și, astfel, este forma pe care corpul o recunoaște și o absoarbe cu cea mai mare ușurință. De fapt, peste 98% din toate grăsimile ingerate din alimente sunt sub formă de trigliceride. Trigliceridele din uleiurile de pește sunt mai complicate și producerea lor durează mai mult, dar pentru noi nu există nicio altă metodă. Concentratele de Omega-3 naturale alese sunt realizate din anșoa pură din apele nepoluate ale Pacificului de Sud și sunt certificate de către Friend of the Sea și îndeplinesc cele mai înalte standarde de pescuit sustenabil.

Vitamina D3
Essent+ Premium conține vitamina D3 (colecalciferol) și 3 capsule gelatinoase asigură 20 μg. Folosim o vitamina D3 naturală (colecalciferol) produsă din lanolină. Lanolina este o grăsime naturală care se găsește în lâna de oaie. Vitamina D3 se obține prin dizolvarea unui precursor al Vitaminei D3 din lanolină. Aceasta este apoi modificată chimic și activată prin expunerea la lumină ultravioletă (UV). Procesul chimic este comparabil cu procesul care are loc în pielea umană atunci când aceasta produce vitamina D3.

Dovadă de echilibru în 120 de zile
Laboratoarele noastre certificate sunt responsabile pentru analiza picăturilor de sânge uscat pentru unsprezece acizi grași din sânge, făcând ca baza noastră de date să fie cea mai mare din lume de acest tip. Raportul mediu de Omega-6:3 pentru persoanele care nu iau un supliment de Omega-3 este de 12:1 pentru Europa de Nord, 15:1 pentru Europa și 25:1 pentru SUA. După ce luați produse BalanceOil timp de 120 de zile, raportul mediu pentru majoritatea persoanelor este sub 3:1.


Beneficii principale
    Ajută la menținerea concentrațiilor de polifenol din organismul dvs. pentru a proteja lipidele din sânge împotriva stresului oxidativ
    Atunci când sunt consumate zilnic 3 capsule gelatinoase sau mai multe, acestea contribuie la protejarea lipidelor din sânge împotriva daunelor oxidative1, deoarece doza zilnică conține 5 mg sau mai mult de hidroxitirozol
    Contribuie la funcția normală a inimii2, deoarece doza zilnică conține 1080 mg de EPA și 600 mg DHA
    Contribuie la funcția normală a creierului3, deoarece doza zilnică conține 600 mg de DHA
    Contribuie la un sistem imunitar normal4 întrucât doza zilnică conține 20 µg de Vitamina D3
    Susține sănătatea și funcția normală a ochilor, deoarece conține 600 mg de DHA6
    4 capsule gelatinoase sau mai multe pe zi ajută la menținerea nivelurilor trigliceridelor8 și ale tensiunii arteriale9 care sunt deja în limite normale, deoarece doza zilnică conține 2240 mg de EPA și DHA
    Contribuie la sănătatea sistemului osos11, a sistemului muscular12, a dinților13 și celulelor,14, deoarece doza zilnică conține 20 µg de vitamina D3
    Ajută la menținerea unor concentrații suficiente de EPA și DHA în organismul dvs.
    Ajută la menținerea unor concentrații optime ale raportului Omega-6:3 în organismul dvs.

Ingrediente

Uleiuri de pește*, înveliș capsulă (gelatină de pește, glicerol), ulei de măsline extra virgin presat la rece, agent de îngroșare (ceară de albine), pudră din semințe de cacao, emulgator (lecitină de floarea soarelui, extract din fructe de măsline (Olea europaea)), vitamina D3 (colecalciferol). * Origine non-UE.

Valoare nutrițională și conținut de:      2 capsule gelatinoase     3 capsule gelatinoase
Ulei de pește                                                         1600 mg                     2400 mg
Acizi grași Omega-3                                             1120 mg                     1680 mg
   din care EPA                                                         720 mg                     1080 mg
   din care DHA                                                        400 mg                       600 mg
Ulei de măsline                                                       340 mg                       510 mg
Acid oleic (Omega-9)                                              255 mg                       383 mg
Polifenoli                                                                 18.3 mg                      27.4 mg
   din care hidroxitirozol                                         5.8 mg                         8.7 mg
Squalan                                                                     1.3 mg                         1.9 mg

Vitamin D3
(268%*, 402%** din RV*)                                     13.4 ug*                       20.1 ug**


*VR = valoare de referință    


Doza zilnică recomandată:
1 capsulă gelatinoasă per circa 30 kg de greutate corporală. Ajustați doza pe baza greutății corporale. Adulți cu greutate corporală de 50-60 kg: 2 capsule gelatinoase zilnic. Adulți cu greutate corporală de 80-90 kg: 3 capsule gelatinoase zilnic. Maximum 5 capsule gelatinoase pe zi. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat.

Atenție:Dacă luați un medicament anticoagulant sau dacă suferiți de o afecțiune medicală, consultați-vă cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza Essent+ Premium.

Condiții de păstrare
Depozitați într-un loc uscat, întunecat, la temperatura camerei sau în frigider. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta