ZINZINO BalanceOil Tutti Frutti x 300ml

ZINZINO BalanceOil Tutti Frutti x 300ml

  • Producător: ZINZINO
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 20.05.2024, 00:02:08
  • 279,00 RON


Formula noastră ușor de înghițit cu aromă Tutti Frutti potrivită pentru copii și recomandările noastre de dozare pentru a gestiona nivelurile Acizilor Grași Esențiali Omega-3 ai copiilor și pentru a susține funcția normală a sistemului imunitar, a ochilor și creierului. 

Aromă proaspătă. Fără miros de pește.

BalanceOil: ulei de pește șI măsline în echilibru perfect cu rezultate dovedite
Formula științifică BalanceOil combină ulei de pește de grad unic, conținând cantități benefice atât de Omega-3, cât și de Omega-7, cu o măsură certificată științific de ulei de măsline care furnizează polifenoli, fitonutrienți și Omega-9 în cantități foarte mari și contribuie astfel la stabilitatea oxidativă sporită a lipidelor Omega-3.4 Polifenolii se leagă de acizii Omega-3 și acționează ca antioxidanți eficienți, prevenind oxidarea lipidelor.4 Polifenolii uleiului de măsline imită polifenolii prezenți în mod natural în pește și transferă acizii Omega-3 prin organism până la livrarea lor sigură în membranele celulare. Polifenolii și lipidelemarine colaborează într-un mod extrem de sinergic, făcând posibilca organismul să absoarbă, să regleze și să mențină în siguranță nivelurile Omega-3 peste cele 8% necesare pentru a obține unechilibru Omega-6:3 sub 3:1. Raportul mediu Omega-6:3 în cazul persoanelor care nu iau un supliment de Omega-3 este de 12:1 pentru Europa de Nord, 15:1 pentru Europa și 25:1 pentru SUA, după cum indică analiza celei mai mari baze de date din lume de acizi grași esențiali, cu peste 600.000 de teste analizate la laboratorul independent Vitas Analytical Services. 

Uleiul de măsline extravirgin spaniol din BalanceOil
BalanceOil este făcut cu ulei de măsline extravirgin din măsline spaniole Picual, selectate datorită bogăției lor în Omega-9 și conținutului foarte mare de antioxidanți. Omega-9 (acidul oleic) reprezintă o caracteristică importantă, care susține în mod activ normalizarea concentrațiilor de colesterol din sânge.4 Măslinele au calitatea recoltării timpurii, iar în proces sâmburii sunt scoși și numai fructele sunt presate la rece, rezultând un ulei extravirgin bogat în Omega-9 (acid oleic) cu un conținut foarte ridicat de antioxidanți denumiți polifenoli (peste 750 mg/kg), ambele cu mai multe efecte benefice.15 Polifenolii protejează BalanceOil în sticlă, dar și mai important, și celulele dvs.

Tocoferoli naturali
Amestecurile de tocoferoli sunt antioxidanți folosiți adesea în suplimentele alimentare. TocoferoliI naturali utilizați sunt produși special din distilați din uleiuri de înaltă rafinare din boabe de soia fără OMG, care sunt supuși unei rafinări ulterioare și, prin urmare, nu conțin proteine din soia. Aceasta înseamnă că în produs nu sunt prezenți niciun fel de alergeni. Compoziția obișnuită a BalanceOil este: alfa-, beta-, gama- și delta-tocoferoli.

Vitamina D3 pură
BalanceOil conține vitamina D3 (colecalciferol). Utilizăm vitamină D3 naturală, obținută din lanolină, o grăsime care se găsește în mod natural în lâna de oaie. Vitamina D3 se obține prin dizolvarea unui precursor al Vitaminei D3 din lanolină. Acesta este apoi modificat chimic și activat prin expunerea la lumină ultravioletă (UV). Procesul chimic este comparabil cu procesul care are loc în pielea umană atunci când aceasta produce vitamina D3 datorită expunerii la lumina soarelui.


Beneficii principale

- Contribuie la creșterea și dezvoltarea normală a copiilor deoarece produsul este o sursă esențială de acizi grași 

- Contribuie la funcția normală a creierului, deoarece doza zilnică conține 285 mg de ADH

- Contribuie la o funcționare normală a sistemului imunitar la copii deoarece doza zilnică conține 8,3 µg de Vitamina D3 (160% din DZR)

- Ajută la menținerea nivelurilor eficiente de EPA și ADH în corpul dvs., deoarece produsul este bogat în acizi grași Omega-310

- Ajută la menținerea nivelurilor optime de Omega-6:3 în corpul dvs., deoarece produsul este bogat în acizi grași Omega-310

- Susține dezvoltarea vizuală normală deoarece doza zilnică conține 285 mg ADH

- Contribuie la creșterea și dezvoltarea normală a oaselor la copii7 deoarece doza zilnică conține 8,3 μg de Vitamina D3


Ingrediente
Uleiuri de pește (de la anșoa, macrou, sardine), ulei de măsline presat la rece, tocoferoli amestecați (antioxidanți), aromă naturală de grapefruit, lămâie, lime, vitamina D3 (colecalciferol).

Valori nutriţionale
Valoare nutrițională și conținut de:      5 ml
Ulei de peşte                                      2761 mg
Acizi grași Omega-3                          1033 mg
   din care C20:5 (EPA)                        535 mg
   din care C22:6 (DHA)                       285 mg
Ulei de măsline                                  1705 mg
   din care acid oleic (Omega-9)      1279 mg
   din care polifenoli                             1,5 mg
Vitamina D3 (400 din % VR*)                8,3 ug
*VR = valoare de referință     

Mod de utilizare

Între 2–10 ani (până la 40 kg): 0,20 ml per kg de masă corporală. Exemplu: Un copil cu o greutate de 25 kg va lua o doză zilnică de 5 ml. Vârste peste 11 ani și adulți: 0,15 ml pe kg de masă corporală. Exemplu: Adulți cu greutatea de 80 kg vor lua o doză zilnică de 12 ml. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat și un stil de viață sănătos.
Atenție: Dacă luați medicamente anticoagulante, consultați-vă medicul înainte de a utiliza BalanceOil Tutti Frutti.

Condiții de păstrare
Depozitaţi sticlele nedeschise într-un loc uscat, întunecat, la temperatura camerei sau în frigider. Depozitaţi flacoanele deschise la frigider și utilizați în termen de 45 de zile. Uleiul poate deveni tulbure la temperaturi mai mici de 4°C din cauza solidificării uleiului de măsline. Uleiul se va clarifica la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta