Vitamin D3 5000UI + K2 200 µg x 365 comprimate vegetale

Vitamin D3 5000UI + K2 200 µg x 365 comprimate vegetale

  • 140,00 RON


Supliment alimentar notificat de Ministerul Sanatatii prin formularul de inregistrare a notificarii nr. 5894 din 05.09.2023.

Comprimate vegetale cu vitamina K2 și vitamina D3 pentru uz oral, cu 5.000 UI de vitamina D3 vegetariană din lanolină și 200 µg de vitamina K2 MK-7 vegană, cu cea mai mare biodisponibilitate pentru oase puternice.
Produs vegetarian, fara alcool, fara alergeni, fara gluten, fara drojdie, fara lactoza, fara coloranti, fara conservanti,fara arome artificiale, fara sare de magneziu si acizi grasi alimentari, fara stearat de magneziu, fara indulcitori, fara soia, produs in Germania,


Beneficii
- Vitamina D și vitamina K contribuie la menținerea unei bune reînnoiri ale celulelor osoase endogene pe termen lung;
- Vitamina D contribuie la menținerea oaselor normale;
- Vitamina D contribuie la un nivel normal de calciu în sânge;
- Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului;
- Vitamina D contribuie la funcționarea normală a mușchilor;
- Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar;
- Vitamina D contribuie la menținerea dinților normali;
- Vitamina D are rol în diviziunea celulară.


Compoziție
- 5.000 UI (125 µg) de vitamina D3 naturală, vegetariană (colecalciferol) din lanolină
- 200 µg Vitamina K2 MK-7 Cyclo® naturală, vegană K2 MK-7 din natto, pe bază de beta-ciclodextrină, cu conținut de 99+% All-Trans Menaquinone.


Valori nutriționale

Nutrienți                                                                                                                                                 per tabletă                      VNR*
                                                                                                                                                          (consum de 5 zile)
Vitamine liposolubile                             
Vitamina K2 MK-7 (K2 MK-7 Cyclo®) - Menachinonă naturală (99+% All-Trans)                                                  200 µg                          267%
Vitamina D3 - Colecalciferol 5.000 UI                                                                                                            125 µg                         2.500%

** VNR = procent din suma de referință conform Anexei 13 din regulamentul VO (UE) 1169/2011 (LMIV).


Ingrediente
Agent de încărcare (celuloză microcristalină), colecalciferol (100.000 UI/g) (25%), vitamina K2 (1,3% MK-7) pe bază de beta-ciclodextrină (7,69%), pulbere MCT (trigliceride vegetale cu lanț mediu) ( vegan), adjuvant de presare (carbonat de magneziu)

Descriere
Vitamina D și vitamina K contribuie la menținerea oaselor normale.
Pentru reînnoirea celulelor osoase proprii organismului, care menține oasele noastre stabile, organismul are nevoie de substanțe vitale - în special vitamina D3 și vitamina K2. Dacă sunt disponibile în cantități suficiente, reînnoirea celulelor osoase funcționează bine pe termen lung. Cu toate acestea, nivelul de vitamina D din această țară este prea scăzut la peste 80% dintre bărbați și peste 90% dintre femei. Și aportul de vitamina K2 este, de asemenea, o problemă, deoarece doar câteva alimente, destul de nepopulare, conțin o cantitate suficientă de vitamina K2. face ceva pentru păstrarea permanentă a oaselor normale.

Vitamina D3 a soarelui
Vitamina D3 din lumina soarelui este extrem de importantă pentru corpul nostru și pentru bunăstarea noastră. Este aproape imposibil să avem suficientă vitamina D prin aportul alimentar și prin producția proprie a organismului prin expunerea la lumina soarelui.


Formarea endogenă a vitaminei D
În teorie, organismul poate produce până la 90% din necesarul zilnic de vitamina D prin lumina directă a soarelui pe piele. În practică, acest lucru este posibil doar între mai și septembrie. În perioada octombrie-aprilie, radiația solară nu este suficientă pentru aceasta. Dar chiar și între mai și septembrie cu greu putem atinge această valoare de 80 până la 90 la sută din necesarul zilnic de vitamina D, pentru că ar trebui să ne expunem mult timp la soare în fiecare zi în jurul prânzului aproape fără îmbrăcăminte și fără protecție solară externă. De înțeles, nimeni nu face asta, deoarece există riscul unor leziuni grave ale pielii cauzate de UV.

Vitamina D din alimente
O parte din necesarul zilnic de vitamina D poate fi acoperit și prin alimente: în jur de 10 până la 20 la sută cel mult. Dar nici aici atingerea obiectivului nu este realistă. Ar trebui să consumăm alimente bogate în vitamina D în fiecare zi, cum ar fi ficatul, gălbenușurile de ou și pește gras precum heringul, macroul și somonul, în fiecare zi. Nimeni nu face nici asta.
Numeroși experți recomandă, prin urmare, aprovizionarea organismului cu vitamina D prin suplimente alimentare pentru a crește nivelul de vitamina D.

Vitamina osoasa K2 MK-7
Vitamina K contribuie la menținerea oaselor normale.
Vitamina K2 MK-7 este forma de vitamina K2 recomandată de experți pentru menținerea unei bune reînnoiri a celulelor osoase endogene pe termen lung, deoarece are cel mai lung timp de înjumătățire dintre toate formele de vitamina K.

Vitamina K2 MK-7 conținută în tabletele APOrtha® Vitamina D3 5.000 UI + Vitamina K2 MK-7 200 µg are un conținut de menachinonă all-trans de 99+ la sută și este obținută din natto într-un proces natural de biofermentare. Natto este o mâncare tradițională japoneză făcută din boabe de soia fermentate. Conține multă vitamina naturală K2 MK-7, dar în Europa Centrală și de Est nu este prea popular datorită mirosului și consistenței sale. Din păcate, în afară de natto, există doar două alimente care conțin cantități semnificative de vitamina K2: carnea sărată și varza murată crudă. Aceste alimente cu siguranță ajung rar pe masă în fiecare zi. Prin urmare, aportul de vitamina K2 cu suplimente alimentare este recomandabil.

Oasele stabile permanent au nevoie de o reînnoire a celulelor osoase care funcționează bine. Creșteți-vă nivelul de vitamina D și vitamina K pentru a menține oasele normale cu comprimatele vegetariene de vitamina D3 APOrtha® Vitamina D3 5.000 UI + Vitamina K2 MK-7 200 µg! Doar un cadru puternic ne poate purta în siguranță!


Recomandare de consum
Luați 1 porție (1 comprimat) la fiecare a 5-a zi cu multă apă. Aceasta corespunde unui consum zilnic de 25 μg (1.000 UI, 500% VNR). Cantitatea recomandată de consum nu trebuie depășită.


Depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Vă rugăm să nu lăsați produsul la îndemâna și la vederea copiilor mici.


Atenționări
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.
Nu depășiți doza specificată.


Prezentare
Conținut: 73 g e - 365 comprimate vegetariene (365 porții) | pachet de familie,


Produs în Germania pentru: APOrtha Deutschland GmbH - Lübecker Str. 2a - 22926 Ahrensburg
Număr de control organic: DE-SH-003-67086-HD - Organism de control organic: DE-ÖKO-003
Termen de valabilitate : vezi pe ambalaj.


Importator SC NERTERA FARM SRL.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta