Uriclar x 36 capsule

Uriclar x 36 capsule

  • Producător: SUN WAVE PHARMA
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  • 44 RON


Efecte
- Supliment alimentar contine o combinatie unica de terpene naturale purificate cu efect benefic in afectiunile urinare.
- Stabilizeaza coloidele urinare, creste solubilitatea sarurilor de calciu si ajuta la eliminarea calculilor urinari.
- Are efect diuretic (prin cresterea fluxului sangvin renal), antiinflamator si antispastic asupra tractului urinar.
- Recomandat in profilaxia si tratamentul urolitiazei, nefrolitiazei, dizolvarea si eliminarea calculilor urinari, in tratamentul pre si post-operator al afectiunilor urologice, in tratamentul infectiilor urinare subacute sau cronice, in cazuri de colica renala, disurie (disconfort la urinare).

Compozitie
Fiecare capsula contine:
Alpha-pinene 24.8mg, beta-pinene 6.2mg, camphene 15mg, borneol 10mg, anethol 4mg, fenchone 4mg, cineol 3mg, excipient olive oil (pana la 100mg).

Mod de administrare
Ca supliment alimentar 1-2 capsule de trei ori pe zi, inainte de mese.
In colicile renale doza poate fi crescuta la 2-3 capsule de 4-5 ori pe zi.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

Trimite rețeta