SECOM Prebiotic XOS+α-GOS  x 90 tablete masticabile

SECOM Prebiotic XOS+α-GOS x 90 tablete masticabile

  • Producător: JARROW
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 27.05.2024, 00:00:59
  • 185,00 RON


Susține funcția digestivă.

XOS și GOS sunt fibre dietetice solubile care nu sunt digerate și absorbite în intestin și sunt fermentate de microflora colonului.
Sunt oligozaharide cu catenă scurtă, rezistente la procesul de digestie în tractul gastro-intestinal superior, cu rol în stimularea selectivă a creșterii celulelor benefice din microbiota intestinală.


Galacto-oligozaharidele (GOS) reprezintă una dintre cele mai studiate clase de oligozaharide.

Efecte
- ajută la dezvoltarea și îmbunătățirea efectelor bifidobacteriilor și lactobacililor (fermentare PreticX™, XOS și GOS în colon produce acizi grași cu lanț scurt (acetic, propionic, butiric, lactic) care sunt sursă de energie pentru celulele colonului și pentru bacterii benefice);
- contribuie la reducerea dezvoltării agenților patogeni la nivelul tractului digestiv – efect bacteriofag (reduce pH-ul colonic și produce substanțe cu efect inhibitor asupra agenților patogeni);
- ajută la reducerea aderării agenților patogeni la mucoasa intestinală și trecerea acestora în circuitul sanguin;
- ajută la reglarea tranzitului intestinal;
- contribuie la îmbunătățirea absorbției nutrienților;
- ajută la dezvoltarea țesutului limfoid asociat intestinului (GALT) care stochează celule imunitare;
- ajută la reducerea reacțiilor alergice și a intoleranțelor alimentare;
- ajută la trecerea în circuitul sanguin a toxinelor produse de agenții patogeni (stabilizează mucoasa intestinală, crește IgA).


Compozitie (2 capsule)
XOS Complex (PreticX™)(furnizând 980mg xilo-oligozaharide)(fibre solubile) - 1400 mg, GOS (galacto-oligozaharide)(fibre solubile) - 1000 mg.


Mod de administrare
Cate 3 tablete/zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

A nu se administra copiilor sub 5 ani.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiență sau siguranța produsului.
Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.

Poate fi administrat si in diete vegane sau vegetariene.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta