SECOM Colostrum Prime Life® 500mg x 120 capsule

SECOM Colostrum Prime Life® 500mg x 120 capsule

  • Producător: JARROW
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 18.09.2023, 14:54:27
  • 156 RON


Efecte
Colostrul este laptele din primele 48 de ore dupa nastere. Factorii imunizanti si de crestere continuti imprima produsului proprietatile compozitionale majore.
Materia prima utilizata pentru produsul Colostrum Prime Life® 500mg este colostrul colectat in primele 12 ore de la fatare din laptele vacilor si liofilizat la temperatura de -40° Celsius.
Prelucrarea la temperaturi joase mentine continutul si biodisponibilitatea produsului. Pasteurizarea nu se aplica in nicio etapa a procesului de fabricatie.
-  Sustine sanatatea sistemului imunitar.
-  Sustine sanatatea tractului digestiv prin reducerea permeabilitatii mucoasei intestinale si mentinerea integritatii acesteia.
-  Ajuta refacerea tesuturilor (nervoase, oculare, pulmonare, cardiace, osoase, musculare).
-  Creste rezistenta fizica, imbunatateste performantele sportice si ajuta organismul sa se refaca in perioadele de suprasolicitare si efort fizic intens. Mentine functiile normale ale organismului in starile de epuizare.
-  Creste nivelul energetic prin imbunatatirea asimilarii nutrientilor.


Compozitie (1 capsula)

-       Colostru 500 mg (lapte), Imunoglobuline 150 mg (≥ 30%).
-       Componente bioactive Lactoferina, Vitamina A, Vitamina E , Sulf, Glicoproteine, Oligozaharide, Imunoglobuline (A, D, E, G, M), Factor de Crestere Epiteliala, Factor de Crestere Neuronala, Factor de Crestere Pentru Fibroblaste, Receptori de Insulina ca Factori de Crestere Igf-I si Igf-II, Factori de Transformare si Crestere A si B, Factor de Crestere PDGF, Angiogenin, PRP (polipeptide Bogate in Proline), Lactalbumine, Citokine, Acid Orotic, Glicoconjugate, Lizozomi.

Mod de administrare
1 capsula de 1-2 ori pe zi, intre mese sau conform recomandarii medicului.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta