Quinton Izotonic x 30 fiole

Quinton Izotonic x 30 fiole

  • 129,00 RON


Efecte 
- Este un supliment nutritional lichid, extras de la adancimea de 30 de metri dintr-o zona oceanica caracterizata de vortexuri de fitoplancton si zooplancton, dupa un protocol stiintific stabilit de savantul francez Rene Quinton acum 120 de ani.
- Este un modulator imunitar natural.
- Are o actiune ponderala si infinitezimala unica, cu o biodisponibilitate naturala de 100% la nivel intestinal si celular.
- Permite o rehidratare eficienta la nivel celular.
- Concentratie fiziologica naturala (0,9 la mie).
 
Compozitie  
Apa marina, extrasa din ocean din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrata la rece si adusa la izotonie (0.9 la mie;) cu apa minerala naturala pura slab mineralizata. Elaborata intr-un mediu steril (G.M.P.), in conformitate cu protocolul original al fiziologului si biologului Rene Quinton.
 

Mod de administrare  
Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sange, lichid extracelular, limfa) se recomanda:
- Prima luna: 3 fiole pe zi (dimineata, dupa-amiaza si seara), inainte de mesele principale.
- A doua luna: 2 fiole pe zi, una dimineata iar cealalta dupa-amiaza, inainte de masa.
- A treia luna: 1 fiola inainte de micul dejun.
Plasma Quinton se recomanda a se lua cu 15-20 min inainte de masa.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta