Oala din cupru Daily, 3 litri

Oala din cupru Daily, 3 litri

  • 449 RON


Recunoscute pentru rezistenta in timp si pentru calitatea mancarii gatite in ele, oalele din cupru sunt folosite in cele mai renumite bucatarii ale lumii.

Cu un transfer termic aproape instantaneu, oalele din cupru asigura un gatit de calitate datorita faptului ca intreaga suprafata a vasului se incalzeste uniform si ramane fierbinte pentru mult mai mult timp.

Oalele din cupru de la ARANA sunt integral lucrate manual din tabla de 1,5 mm grosime ce asigura trainicie si rezistenta in timp in regim intensiv de folosire. Baza oalei este groasa, avand aproape 1 cm grosime, lucru ce asigura durabilitate in timp.

La interior este aplicat manual un strat de staniu alimentar pentru ca mancarea sa nu intre in contact direct cu cuprul. Cuprul in starea lui naturala, expus la flacara, elimina toxine care nu sunt indicate. Sub aceasta forma, avand interiorul placat manual cu staniu alimentar, beneficiezi de toate atributele pozitive ale gatitului in cupru, avand si garantia unui gatit sanatos.

Chiar daca baza se va innegri cand gatiti, se va curata foarte usor cu un burete inmuiat in zeama de lamaie si sare. Patina specifica cuprului are insa farmecul ei si contribuie la un aspect rustic, inegalabil.
Manerele din alama, robuste si practice, intregesc imaginea unui produs premium.

Credem ca un astfel de produs de utilitate zilnica reprezinta o investitie in timp si in calitate!

* Fiind un produs lucrat manual, poate prezenta mici imperfectiuni, fara a afecta utilitatea sau estetica produsului.

Caracteristici
Capacitate: 3000 ml
Diametru: 19 cm
Material Maner: Alama
Material Interior: Staniu alimentar
Greutate: 1,6 kg
Inaltime: 22 cm


Mod de întreținere
Se recomanda spalarea vasului din cupru saptamanal, cu urmatorul amestec : zeama de lamaie si sare . Acest mod de intretinere contribuie la o durata de folosinta  indelungata a recipientului tau din cupru.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta