MagneVie Stress rezist x 30cp.film

MagneVie Stress rezist x 30cp.film

  • 46,90 RON


Efecte 
- Supliment alimentar ce contribuie la reducerea starilor de oboseala si extenuare, mentine sanatatea psihica.
- Scade excitabilitatea neuromusculara, actionand impotriva stresului.
 
Compozitie  
Magneziu marin 300 mg, Extract de Rhodiola rosea 144 mg, Vitamina B6 2 mg, Vitamina B9 200 mcg.
 

Mod de administrare  
1 comprimat pe zi, cu un pahar cu apa.  Se recomanda utilizarea timp de 30 de zile.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta