Linex Baby x 20pl

Linex Baby x 20pl

  • Producător: SANDOZ
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 15.07.2024, 00:02:37
  • 65,00 RON


Efecte 
- Asigura formarea unei microflore echilibrate a bebelusilor, asigurand astfel sanatatea sistemului gastrointestinal.
- Influenteaza pozitiv dezvoltarea sistemului imunitar, digestia si buna functionare a intestinelor.
- Minimizeaza cazurilor de diaree, elimina consipatia, reduce aparitia eruptiilor cutanate.
 
 Compozitie  
 Bacterii probiotice (Bifidfobacteria BB-12).
 

Mod de administrare  
Copii cu varsta mai mica 2 de ani: 1 plic/zi; (impartit eventual in 2 reprize)  Copii cu varsta peste 2 ani: 1 plic X 1-2 ori/zi;  Se administreaza de preferat in timpul meselor.  Nu se administreaza cu bauturi calde.  In mod normal se administreaza atat timp cat simptomele persista, circa 2 zile, in cazul tratamentului antidiareic sau se asociaza cu tratamentul antibiotic, dar la distanta de aprox. 3 ore fata de administrarea antibioticului.  Se deschide plicul, se goleste continutul acestuia intr-un pahar cu apa, suc sau lapte. Pulberea poate fi amestecata, de asemenea, in alimentele sugarilor.  Pentru a nu distruge activitatea bacteriilor lactice, nu amestecati continutul plicului cu bauturi fierbinti.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta