Lecitină 1200 mg x 90 cps

Lecitină 1200 mg x 90 cps

  • Producător: PROVITA NUTRITION
  • Disponibilitate: 2-3 Zile
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 57,00 RON


90 capsule

Lecitina pură de la Organika este un produs de calitate superioara extrasa din soiuri de soia superioare cultivate sub controlul Universității de Stat din Iowa, SUA
Lecitina este o sursă 100% naturala de fosfolipide (Fosfatidil Colina, Fosfatidil Serină).

Efecte
- Esențială pentru funcționarea creierului și implicit a memoriei, fiind recomandata persoanelor de orice vârstă care au o activitate intelectuală intensă.
- Susținerea unui nivel sangvin normal al colesterolului total, LDL-colesterolului, VLDL-colesterolului și al trigliceridelor.
- Ajută la ameliorarea durerior articulare daca se administrează cu regularitate.
- Eficientă în boli cardiovasculare, având efect de curățire a arterelor.

Compoziție
Fiecare capsulă conține:

Lecitina din Soia (Glycine max) – 1200 m
Excipienți: gelatină, glicerină și apă purificată – 400 mg
Nu conține: lactate, ou, fermenți, conservanți, coloranți sau îndulcitori artificiali, grâu, gluten sau porumb.

Mod de administrare
1-3 gelule /zi sau după recomandarea medicului

Atenționări
Dacă acuzați anumite simptome precum greata, vărsături, diaree sanguinolenta, dureri abdominale, întrebați medicul înainte de a administra suplimentul.
Dacă apar tulburări digestive care persista mai mult de 3 zile, încetați utilizarea și consultați medicul.
Dacă aveți anumite afecțiuni precum SIDA, limfon sau sunteți sub tratament prelungit cu corticosteroizi nu utilizați acest produs.
A nu se depăși doza recoamandata pentru consumul zilnic.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta