Lactoflorene Plus pt copii x 12fl

Lactoflorene Plus pt copii x 12fl

  • Producător: MONTEFARMACO OTC
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 51,00 RON


Efecte 
- Este un supliment alimentar pe baza de fermenti lactici vii cu actiune probiotica, ce favorizeaza echilibrul florei bacteriene intestinale la copii.
- Este recomandat in mod special in timpul tratamentelor cu antibiotice si al bolilor de sezon.
- Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, iar Vitaminele din grupul B favorizeaza metabolismul energetic.
 
Compozitie  
Fermenti lactici vii, imbogatit cu Vitamine din grupul B si Zinc pentru sustinerea sistemului imunitar.
 

Mod de administrare  
Flacon cu capac separator pe zi.  In cazul administrarii concomitente de tratamente cu antibiotice, se recomanda administrarea produsului Lactoflorene Plus Copii la distanta de cateva ore fata de medicament.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta